reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Teraz przed chwilą dzwonili do mnie sprawie amnio o potwierdzenie że będę na tym badaniu mam z kimś przyjechać teraz nie wiem ale chyba godzinę po badaniu muszę być tam leżeć kurde aż mnie strach ogarnol coś mi mówiła że mam sobie zabrać ze sobą nospe w razie czego

Nie bój się. Ja byłam sama :) jechałam 40 km autem do domu i wcale źle nie czułam się. Żadnej nospy nie brałam, bo i tak nawet jej nie miałam. Chcieli mnie zostawić w pokoju żeby poleżeć, ale mi naprawdę nic nie było i poszłam:)

Nie bój się. Ja byłam sama :) jechałam 40 km autem do domu i wcale źle nie czułam się. Żadnej nospy nie brałam, bo i tak nawet jej nie miałam. Chcieli mnie zostawić w pokoju żeby poleżeć, ale mi naprawdę nic nie było i poszłam:)
No mam nadzieję że u mnie będzie też ok ja mam 15 km moja mama ze mną pojedzie zobaczymy jak to będzie wyglądać później po 3 dniach będę chciała iść do ginekologa mojego żeby spr moja dzidzie czy jest wszystko ok bo będzie akurat 3 dni po amino

Ostatnia edycja:
Umów wizytę do prowadzącego.przed upływem tygodnia, najlepiej dzień dwa po aby ocenił czy wszystko ok.
Ja miałam takie USG dzień po zabiegu, przed wypisem.
Też tak zrobię w poniedziałek amino A w środę pójdę do mojej żeby sprawdzić czy wszystko Oki o jest bo moja jest poniedziałku środy i piątki mi tylko usg zrobi więc to zaledwie 5 min nawet nie

reklama
A to ty lerzalas w szpitalu na pobraniu amnio że na drugi dzień miałaś wypis ??

Tak miałam amniopunkcje robiona na oddziale szpitalnym.
Przyjęli mnie we wtorek, zrobili badania, w środę mieli mnie kłuć, ale miałam problemy z ciśnieniem i w końcu amnio miałam w .czwartek i w piątek do domu.
U mnie pobyt szpitalny bo jestem RH ujemna i mam von Willebranda. Musiałam mieć podany zastrzyk z immunoglobuliny

Do góry