xnightfall94
Fanka BB :)
U mnie usg dobre, robione 3 razy, ostatni u bardzo dobrego specjalisty który widział zły pappa, próbował się czegoś doszukac i nie mógł. U nas zła biochemia. Beta za wysokie papa za niskie.
Dareczka 13 tydz to wcześnie na aminopunkcje. Ten 12 kwietnia to już chyba będzie dobra data.
Trzymaj się.
Ja o złym papa dowiedziałam się 28luty przed pracą odebrałam wynik i ledwo doczekałam do końca. Od następnego dnia wzięłam zwolnienie i ciagle płakałam. Teraz po 3 tyg już mniej.. trochę to sobie poukładałam o ile to możliwe.
Dotrwałam do zabiegu dzisiaj. I teraz kolejne tygodnie. Fisha nie wzięliśmy ze względu na męża urodziny akurat za 3 dni. Jednak ryzyko istnieje.. poza tym wolimy spędzić święta w nadziei niż.. jakby co.
Ale każdy jest inny.
Zobaczysz czas szybko minie, a każda konsultacja ważna i pomaga.. my takich mieliśmy ze 4 w międzyczasie i na 5 już mi się nie chciało iść. Oczywiście u różnych i lekarzy i usg. Niestety jak wodza zły papa boją się cokolwiek mówić obiecywać czy dawać nadzieję. Więcej spotkaliśmy się z propozycjami terminacji jakby źle.
Dobrej nocki
Tak wiem, że za wcześnie. Dlatego Pani wyliczyła mi 16+1 . Ja się nie chce już konsultować,bo pewnie jeśli zobaczą wyniki Pappa, to nic nowego mi nie powiedzą. Ja mam betę i Pappa za niskie, kilka stron wcześniej pisałam moje wyniki.
Rozumiem dlaczego nie wzięłaś FISH. U nas i tak święta będą w niepewności..