Ja miałam amniopunkcje 28 lutego, nie wziełam fisha, bo stwierdziłam że te 3 tyg.wytrzymam, po 3 dniach jak się oczytałam, że czasem i po 5-ciu tyg.jest dopiero wynik to zaczęłam się dolinować. Zadzwoniłam do nich po tych 5 dniach i spytałam czy jest jeszcze możliwość podjechania i zapłacenia. Pani poszła sprawdzić moją hodowle i stwierdziła, że tak, ale nie gwarantuje. Następnego dnia czyli w zeszły dokładnie wtorek pojechałam, zapłaciłam z tym, że musiałam podpisać oświadczenie, że może nie wyjść i na własne ryzyko to robię. Dziś dzwoniłam i usłyszałam, że wynik jest. Nie wiem jaki, ale jutro z rana jadę i odbiorę. Także jeśli nie chcesz się dłużej dolinować i wiedzieć wcześniej na czym stoisz to ja bym zapłaciła, choć uważam że to trochę za drogo i do tego, żeby np.terminować ciążę z chorym płodem i tak trzeba czekać na pełny wynik. Ines 76 Pozdrawiam.
reklama
Zapłać nie będziesz się tak stresowaćInes właśnie zastanawiam się nad dopłatą u nas jest to 650 zł głównie dlatego, że to czekanie mnie przeraża. Też uważam że to sporo ale zawsze to ze 3 tygodnie stresu mniej .
Nie masz pojęcia jak Tobie współczuję.Niunio74 dziękuję za radę masz rację zapłacę a dzięki temu oszczędzę sobie dodatkowych stresów już i tak dużo nerwów mnie to kosztuje .
NIGDY już nie chciałabym przechodzić tego co było.
Trzymam kciuki.
Adell1994
Fanka BB :)
Nie masz pojęcia jak Tobie współczuję.
NIGDY już nie chciałabym przechodzić tego co było.
Trzymam kciuki.
Nie dziękuję żeby nie zapeszać
Ja nigdy nie sądziłam że przyjdzie mi przechodzić przez coś takiego . Taka radość z ciąży i teraz ciągłe wątpliwości i strach i dzieciątko .
Mamadrugiraz
Zaciekawiona BB
Slowiczek ogromne gratylacje! Wiedziałam ze będzie dobrze
reklama
Ninio,sciskam Cie mocno!!! Mamadrugiraz dziekuje za dobre słowa! Moninka pytalas o moje parametry b-hcg37,2 pappa-A 1,000,ryzyko T21 1:231,mam 38 lat.Usg genetyczne w normie w 12 tyg.ciazy.Amniopunkcja byla zalecana przez kazdego lekarza.Jesli chodzi o czas oczekiwania na wynik to byl koszmar.Zaluje ze nie zaplacilam za fish.Kilka tygodni zycia w stresie,niepewnosci,bez radosci z ciąży.Bałam sie cieszyć,łatwiej było trzymać dystans,bo wiedzialam ze w razie zlego wyniku nie zdecyduje sie na urodzenie chorego dziecka.Bardzo trudny czas,dlatego warto skrócić ten stres i wykupic szybszy wynik.Wczoraj dowiedziałam się,ze mam zdrowego chlopczyka,to 19 tydz.,a ja czuje codziennie bardziej jego ruchy.Pozdrawiam wszystkie dziewczyny,bardzo mi pomoglyscie to wszystko przetrwac.Caluje mocno i sciskam każdą z was!