reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Kamiladon dziękuję Tobie bardzo za odpowiedź, ja staram się jeść lekko ale takiej typowo watrobowej diety jeszcze sobie nie wprowadziłam. Mój pierwszy poród też był wywoływany przez te chorobę ale na szczęście w terminie, teraz się boję dużo bardziej. Czy musiałaś leżeć w szpitalu?

Ps. Przepraszam inne dziewczyny że nie na temat ale nie znam nikogo kto miałby te chorobę w ciazy i dla mnie liczy się każda informacja.

reklama
Kamiladon dziękuję Tobie bardzo za odpowiedź, ja staram się jeść lekko ale takiej typowo watrobowej diety jeszcze sobie nie wprowadziłam. Mój pierwszy poród też był wywoływany przez te chorobę ale na szczęście w terminie, teraz się boję dużo bardziej. Czy musiałaś leżeć w szpitalu?

Ps. Przepraszam inne dziewczyny że nie na temat ale nie znam nikogo kto miałby te chorobę w ciazy i dla mnie liczy się każda informacja.
Jak chcesz to pisz na priv. Przed pierwszym porodem lezalam 3 tyg. Przed drugim tylko dwa dni bo wyniki się pogarszaly. Miałam leżeć dwa tyg do cc w 36tc ale nie wyszło. W obu ciazach lezalam jeszcze ok 27tc ale to ze wzgledu na cukrzyce ciążowa.
Co do.diety to pamietaj aby nie jeść smazonego i surowych warzyw i owocow. Mozna tylko ogorka kiszonego bez skorki i jabłka. Ogólnie dieta niskotliszczowa. Będzie dobrze!

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Niunio,u mnie nadal brak wyniku.Dzisiaj mijaja 3tyg od amnio.Czekam jak na szpilkach.A jak u Ciebie Niunio?Pozdrawiam Cię i resztę forumowiczek.

Niunio,u mnie nadal brak wyniku.Dzisiaj mijaja 3tyg od amnio.Czekam jak na szpilkach.A jak u Ciebie Niunio?Pozdrawiam Cię i resztę forumowiczek.
Lepiej zdecydowanie się czuję, zaglądam tutaj i trzymam kciuki za was bardzo mocno.
Słowiczku w tym tygodniu zadzwonią z dobrymi wiadomościami zobaczysz.

Znam wynik!!! Kariotyp PRAWIDŁOWY Męski☺☺☺.Bede mamą trzeciego synka.Tak bardzo się cieszę!Nie czekałam na tel,tylko sama zadzwoniłam.Wyszło małe zamieszanie,ale w ramach rekompensaty za stres Pani podała wynik przez telefon.Jednak warto się dobijac do genetyki.Hurrrra!!!Caluje was dziewczyny!!!Niunio,Ciebie szczególnie.Dzięki za wsparcie.

Znam wynik!!! Kariotyp PRAWIDŁOWY Męski☺☺☺.Bede mamą trzeciego synka.Tak bardzo się cieszę!Nie czekałam na tel,tylko sama zadzwoniłam.Wyszło małe zamieszanie,ale w ramach rekompensaty za stres Pani podała wynik przez telefon.Jednak warto się dobijac do genetyki.Hurrrra!!!Caluje was dziewczyny!!!Niunio,Ciebie szczególnie.Dzięki za wsparcie.
Kochana nawet nie masz pojęcia jak się cieszę.

reklama
Cześć dziewczyny , pisze po raz pierwsze . Jestem w 14 tyg ciąży na badaniach przy crl 71 mm nt wyszło 5 mm .
Dzisiaj byłam w poradni genetycznej a za tydzień mam amniopunkcję.
Co sądzicie o dopłacie do fisha ?

Do góry