reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Źle się czuję ciagle ryczę.
Wczoraj byliśmy na zakupach widziałam chłopca z ZD może miał z 15 lat.
Tato go za rękę prowadził, strasznie się rozbeczałam tak mi się przykro zrobiło.
Teraz po tygodniu zaczynam mieć wątpliwości czy aby dobrą decyzję podjęłam.
Witaj serdecznie. Czekam na wyniki amino i uwierz jeżeli dziecko będzie chore tez usunę ciaze. Nie ze względu na wygodę, bo jestem zdolna do poświęcenia. Raczej patrze przez pryzmat życia, jakie czeka to dziecko.

Witaj serdecznie. Czekam na wyniki amino i uwierz jeżeli dziecko będzie chore tez usunę ciaze. Nie ze względu na wygodę, bo jestem zdolna do poświęcenia. Raczej patrze przez pryzmat życia, jakie czeka to dziecko.
Oby Twoje wyniki były dobre, tego Tobie życzę i mocno trzymam kciuki.

Karlaa trzymam kciuki! Jak nie dzwonią to dobry znak :)

Niunio74 cieszę się bardzo że leoiej się czujesz!

Dziewczyny ja się tak zastanawiam czy nie miałam tego testu papa takiego złego że względu na cholestaze....nie wiem czy to można połączyć tak sobie gdybam. Z synem pojawiła mi się w 37 tyg. Teraz jestem w 16 tyg i od dwóch nocy się drapie, pamiętam dobrze jak siedziało i wiem że to to...tylko zaczęło się bardzo wcześnie:(
Mogłaś mieć. Mi wyszło ryzyko zd 1:271 i t13 1:197. Usg ok. U mnie była inna sytuacja bo ciąża była blizniacza i nawet w przypadku złego wyniku nikt nie podjałby się aborcji skoro drugie dziecko zdrowe. Genetyk.wyjasnil.mi, zee często białko pappa wychodzi.obniżone i może to.świadczyć o tym, że w trzecim trymestrze pojawią się problemy z lozyskiem, cukrzyca lub cholestaza czy nadcisnienie. Usppkoilo mnie to bo to była druga ciąża i w pierwszej miałam cukrzyce i cholestaze. Oczywiście dzieci urodziły się zdrowe ale znowe miałam cc ze wzgledu.na.cholestaze w 34tc.

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dieter przestrzegałam od początku i ona w sumie wystarczyła do jakiegos 26tc. Dodatkowo brałam tylko sirimarol 3x1 tab. Ziolowy lek chyba ostropest. Później brałam ursofalk w obu ciazach. I w pierwszej pojedynczej dotrzymalam do 37tc, w blizniaczej do 34tc. Pozniej poziom kwasow zolciowych robil.się już niebezpieczny i.od razu cc

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry