lillylove
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja również trzymam kciuki za dobre wyniki. U mnie ryzyko zd 1:187, ale nie zdecydowałam się na dodatkowe badania. Za ok. półtora miesiąca mam nadzieję powitać zdrową córcięDziewczyny dołączam do grona oczekujących na wyniki- robiłam harmony.
z testu podwójnego wyszło mi ryzyko zd 1 :138
Powiem Ci, że często żałowałam, że nie zdecydowałam się na żadne dodatkowe badania. Dobre wyniki z pewnością by mnie uspokoiły. Problem w tym, że nie potrafiłabym przerwać ciąży. To moje trzecie dziecko, pozostała dwójka jest zdrowa, wierzę że i teraz tak będzie. Oby! Tobie też tego życzę Kiedy spodziewasz się wyników?Gloria3 trzymam mocno kciuki za zdrowa dzidzie ❤ Ja powiem ci ze nerwy by mi nie daly zyc do konca ciazy gdyby sir nie upewniła.