Tylko spokojnie, na pewno będzie dobrze, koniecznie daj znać. Trzymaj się ciepłoDziewczyny dostałam telefon ze jest wynik. Strasznie się boje....
dam wam znac wieczorem bo wcześniej nie dam rady jechać.
reklama
Fantastyczna wiadomość! Serdecznie gratuluję Wreszcie możesz odetchnąć z ulgąJest dobrze ryzyko niskie!!!
EM Ka
Fanka BB :)
Gloria na pewno będzie dobrze ryzyko może być podwyższone ze wzhl na wiek np - skoro piszesz ze to 3 dziecko - ja tez przy drugim miałam podwyższone i nie robiłam i od października mam dwóch zdrowych chłopaków u Ciebie będzie Rez dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
lillylove
Fanka BB :)
D
Deleted member 134305
Gość
Dziewczyny ja tez odebrałam wczoraj wynik nifty i ryzyko niskie
Super! Teraz możesz spokojnie czekać na zdrowego dzidziusia. GratulacjeDziewczyny ja tez odebrałam wczoraj wynik nifty i ryzyko niskie
Spokojnie, może nie jest tak źle, NT nie jest jeszcze jakoś strasznie wysokie. Poczekaj na wyniki Pappa i wtedy zdecydujesz co dalej. Czy robić amniopunkcję to już sama musisz się zastanowić i zdecydować. Ja np. zrezygnowałam, bo wiedziałam, że i tak urodzę to dziecko, zdrowe czy też nie. Czasem żałowałam, bo bym miała pewność, ale taką podjęłam decyzję. Póki co na USG wszystko ok, tylko wyniki Pappa niepokojące, ale i tak jestem dobrej myśli.Hej dziewczyny u mnie nt2.5 przy crl5.99... malutka i ledwo widoczna kość nosowa a do tego dwunaczyniowa pepowina....jestem przerażona:/ czekam na wyniki z testu papa ale obawiam się że będę musiała podjąć decyzję odnośnie aminopunkcji... całe dnie i noce myślę o tym...
Trzymaj się ciepło i staraj się tym tak nie zadręczać, to nie służy dziecku. Dużo spokoju i samych dobrych wieści życzę
reklama
Dziękuję Ci bardzo, oby było jak piszesz No właśnie w poprzednich ciążach nie robiłam Pappy, teraz lekarz zalecił ze względu na wiek (mam 36 lat). Wiek na pewno zwiększa ryzyko, tylko że u mnie badania krwi wyszły nieciekawie, stąd jeszcze większe ryzyko. Ciekawe czy w poprzednich ciążach ryzyko też było podwyższone... Nie pozostaje mi nic innego jak czekać cierpliwie. Z tym ostatnim najgorzej ale już niedługo, niewiele ponad miesiąc do terminuGloria na pewno będzie dobrze ryzyko może być podwyższone ze wzhl na wiek np - skoro piszesz ze to 3 dziecko - ja tez przy drugim miałam podwyższone i nie robiłam i od października mam dwóch zdrowych chłopaków u Ciebie będzie Rez dobrze