reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Hej. No ja już po amnio....trochę bolało jak wbijali igłę bo musieli to zrobić 2 razy- ja mam zawsze jakieś przeboje:p- za pierwszym razem jak wbili to nie mogli pobrać plynu więc musieli to zrobić drugi raz, za drugim razem zablokowało się coś i musieli zmienić strzykawkę....starałam się nie patrzyć...Ł mnie pocieszał mówił jaka to dzielna jestem hihih...samo pobieranie płynu to takie dziwne uczucie ssania i ciągnięcia...już po...teraz czekamy na wyniki...oby wszystko było dobrze!!!

reklama
Na pewno będzie dobrze, trzymam cały czas kciuki. Ja dostałam wyniki i będę miała zdrowego chłopca!!:) Nigdy nie byłam szczęśliwsza, wreszcie cieszę się w pełni ciążą. Dobrze że skończyło się tylko na strachu i nerwach.

33agata super! gratulacje! cieszę się że nastepny eynik na plus...i do tego znasz płeć:) raz jeszcze gratuluję i teraz rzeczywiście nic tylko się cieszyć i oby tak do końca;)

Myślałam że zwariuję dzisiaj! Obudziłam się z takim nerwem w brzuchu że masakra i tak cal6 dzień....ptzed chwilą dzwonili ze szpitala....zdrowa dziewczynka;) tak się cieszę....

reklama
Do góry