reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Kropeczko straszne co piszesz. Siostrę musisz wspierać. Nie wiem w którym szpitalu robiła badania. Jeśli na kapach w Bydzi to wsparcie jej się przyda ogromnie, bo tam wielu lekarzy jest w kwestii terminacji robiących pod górkę, jełopy jedne. Mam nadzieję, że dobrze trafi i w tej trudnej sytuacji będzie ktoś tam miał choć odrobinę zrozumienia.:-(

w sobotę synek siostry- Gabryś, dołączył do grona aniołków.....Mam nadzieje że będzie mu tam lepiej, niż na ziemi wśród bezdusznych i zakłamanych ludzi, braku tolerancji i wielu cierpień, jakie mógł doznać.

Witam wszystkie forumowiczki.
U mnie wynik nt 2.2 mm jednak testy z krwi wyszły nie prawidłowo gdyż ryzyko mam 1:116 :( amniopunkcję mam na 16 stycznia mam nadzieje ze do tego dnia nie zbzikuje i przy okazji nie oslepne od ciągłego gapienia sie w monitor czytając każdy napotkany artykuł na temat Amnio oraz każde forum. Pozdrawiam

Nikola testy z krwi czesto wychodza nieprawidlowe. Jezeli usg wyszlo dobrze to spokojnie , duze szanse ze dzieciatko jest zdrowe ;) glowa do gory ;)

Właśnie przeglądając wpisy tez zauważyłam ze testy z krwi mogą byc błędne moim światelkiem jest wynik nt powiem szczerze ze byłam zszokowana gdy dostałam telefon od położnej z wynikiem 1:116 gdyż na skanie gdy sprawdzano nt powiedziano ze wszystko jest w jak najlepszym porządku tak wiec myśleliśmy ze krew bedzie tylko potwierdzeniem ze wszystko jest dobrze a tu jednak szok dla nas :(

Tym bardziej jest dla nas szok ze w pl lekarz powiedział mi ze dzieci zmiksowanych ras ( mój narzeczony jest pół filipinczykiem pół Anglikiem )sa mało narażone na jakiekolwiek wady genetyczne (?)

Nikola przed wami niewątpliwie ciężkie chwile, ale na pewno wszystko będzie dobrze :) Trzymam kciuki :)
Ja już na finiszu i nie możemy się z mężem doczekać rozwiązania, mimo że wyniki wyszły ok cały czas martwię się czy aby na pewno nasza kruszynka jest zdrowa... Mam nadzieję że jeszcze kilka dni i się w końcu zobaczymy w trójeczkę :) Pozdrawiam

reklama
Do góry