reklama
Aniu, w tej sytuacji to już nie ma wyjścia jak tylko pozytywny wynik. Widziałm Twój wpisa na forum o przezierności.
Trzymam kciuki
Marta, niby donoszone dziecko będzie za 6 dni, ale wiadomo że to juz jest bezpieczny okres dla dziecka. Dostałam sterydy na rozwój płuc wiec nawet jeśli teraz urodzę tro uż ok. Zaczynam sie trochę stresowac, czy na pewno wszystko z synkiem, serduszkiem będzie ok, w końcu miał NT 8 wiec ogromne. Aaa i będzie Filip
Julia, a co u Ciebie, starasz się o dzidzię ? Myślę czasami o Tobie :-)
Trzymam kciuki za wszytskie czekające na wynik, wiem co to za uczucie...
Kochana narazie nie staramy sie, czekamy, cos na koniec wakacji zaczniemy, zaliczymy jeszcze wizyte u genetyka...
Kurcze kochana to rzeczywiscie musisz sie martwic jak problem z ta petla;/ ale wierze ze wszystko dobrze sie zakonczy
Ja rowniez CIebie czesto wspominam nawet niewiesz jak bardzo mi pomoglas w tym ciezkim czasie, mam nadzieje ze kiedys sie spotkamy!!!!
Aniu piekne wiesci gratuluje synka
Iwo ja bardzo trzymam kciuki, ale ja wiem ze to tylko formalnosc
a_aparatka
Fanka BB :)
Aniu, gratuluję zdrowego synka
Julia jak widzisz, u mnie w tej ciąży stres towarzyszy mi od początku do końca... Odetchnę dopiero jak usłyszę, że synek jest zdrowy. Myślę że się spotkamy, w końcu daleko nie mamy...
Julia jak widzisz, u mnie w tej ciąży stres towarzyszy mi od początku do końca... Odetchnę dopiero jak usłyszę, że synek jest zdrowy. Myślę że się spotkamy, w końcu daleko nie mamy...
martaczi
uff Ania, ale super tak się cieszę gratuluję z całego serca chcę tylko takie wiadomości dostawać na tym forum :-)
Iwo kciuki zaciśnięte za prawidłowy wynik
Aparatka za Was też kciukasy
Iwo kciuki zaciśnięte za prawidłowy wynik
Aparatka za Was też kciukasy
My dziś też po badaniach Wszystko jest w jak najlepszym porządku nasz mały mężczyzna waży 440g i zgadza się wszystko w pomiarach tak jak powinno termin z usg i om taki sam a tak się chwalił klejnotami że szok jutro wstawie jakieś zdięcie może chociaż nie wiem czy oprócz jajeczek tak naprawdę wyraźnie widać coś innego najważniejsze że serduszko i wszystkie inne narządy są bardzo ładne i widoczne
wyszliśmy z wielką ulgą
wyszliśmy z wielką ulgą
reklama
a_aparatka
Aniu, super znam to uczucie teraz juz możesz na spokojnie cieszyć się ciążą !