reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Ania fantastyczne wyniki gratuluję :)
Iwo &&&&&&&&&&&&&&&
u mnie dzisiaj mijają 2 lata po amnio. wolę nie pamiętać tego stresu

Mina - już prawie tydzień, dam radę jeszcze 2:tak: w następnym tyg idę z młoda do szpitala to mi szybko zleci.

Aniu - dobrze że królewicz zdrowy :-)

Cześć dziewczyny:)

co tam u Was?
jak sie czujecie?

Iwo wiadomo cos o wynikach??:)
aparatka i inne dziewczyny juz przy końcówce jak u Was? kulacie się jeszcze?:)

Ja się jeszcze kulam, ale ze zdrowiem coraz gorzej :( bolą mnie bardzo nadgarstki, do tego doszło teraz łysienie plackowate, ogólnie jest beznadzieja, dobrze, że chociaż mały się dobrze ma ;)

alexast bidulko.. to z czego tak Ci się robi?? Dobrze że z małym wszystko ok :)

aparatka ty jeszcze chwila i po wszystkim :) zazdroszczę :) mały zmienił zdanie :) jeszcze będzzie tak jak u mnie też cora wychodzić chciała 2 miesiące wcześniej a urodziła się tydzień po terminie przez wywołanie kroplowkami:)

Dziewczynki dopiero we wtorek miną 3 tyg to zacznę się dowiadywać. Obecnie nie ma mnie w domu całymi dniami więc i stres jest mniejszy:tak:
Czuję już wyraźne ruchy mojej kruszynki :-D

Dziewczyny mam wyniki- kariotyp prawidłowy żeński :) nie spodziewałam się tak szybko wyników!
Dla osób szukających tu informacji ryzyko trisomni 21 u mnie było 1:29

reklama
Do góry