reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Martaczi - spróbuj się nie stresować, napięcie wcale nie jest wskazane. Zjedz sobie lekkie sniadanko i jedz to zrobić, samo badanie minie momentalnie. A pózniej leżeć i sie oszczędzać. I cierpliwie czekać. Trzymam kciuki.

reklama
Martaczi trzymaj się, będę myślami blisko.
Ja podeszłam do amnio w ten sposób, że skoro już postanowiłam to idę i już. Bólu się nie bałam, tylko tego co będzie później. Tak mi było łatwiej.

A ja mam wiadomość dnia :) Miałam mieć córeczkę a lekarz na USG mi mówi dzisiaj "syn" i pokazał męskie atrybuty :sorry2: No to będę miała parkę, bo w domu mam córeczkę

Aniusiach tak bardzo mi przykro kochana!!!:( nieznam slow na ukojenie twojego bolu....:(

Martaczi trzymam kciuki za jutrzejszy dzien! bedzie dobrze kochana!

jestem w domku zabieg przebieg bez problemu nic nie bolało więcej straczu było czuje się dobrze jestem szczęśliwa, że już po teraz czekanie na wynik i żeby się nie było powikłań... wody były ciemniejsze niż powinny, ale dlaczego? chociaż ja cały czas miałam brązowe plamienia może to dlatego?

Marta - Fajnie, że się dobrze czujesz :) trzymam kciuki,żeby wszystko było ok. Ciekawe dlaczego wody są ciemniejsze niż powinny. Mam sklerozę przypomnij mi proszę ty będziesz miała robiony Fish???

Martaczi u mnie wody były brunatne. Lekarz powiedział, że może to być związane z krwiakiem, którego miałam wcześniej.
W necie wyczytałam również, że jak wody mają zabarwienia jasno - krwiste, to zabarwia je istniejący krwiak, a jak brunatne, to oznaka wcześniejszego krwiaka.

Najważniejsze, że badanie się udało. Odpoczywaj teraz i nie przemęczaj się.

Viera u mnie nie stwierdzili skąd te plamienia, ale od początku ciąży miałam brązowe plamienia, upławy mam nadzieje, że to od tego te wody i że to nic takiego...
ja dziś znowu wstałam z opryszczką mam już po raz 5 w ciąży:szok:

miałyście rację, że w ogóle nie boli tylko ten stres ehhh i oczywiście dowiedziałem się, że jak już będzie wynik to zadzwonią i trzeba przyjechać na wizytę i nie powiedzą mi przez tel:-(
nie miałam Fisha dr powiedział, że za 3-4 tyg wynik

Anusiach
jak się czujesz? jesteś już w domu?

reklama
Do góry