reklama
a_aparatka
Fanka BB :)
Julia, Przeżywam to razem z Toba, jest mi przykro, trzymaj sie kochana !
alexast
Aktywna w BB
Julia tak mi przykro. Naprawdę bardzo mi przykro.
Teraz w środę mijają 3 tygodnie od amniopunkcji. Powinnam dostać pełne wyniki badania. Wyniki metody Fish wyszły ok, ale istnieje jednak prawdopodobieństwo, że mały ma jakąś inną wadę genetyczną. Od dwóch dni mam strasznego stresa. Strasznie się boję. Mąż już na mnie nakrzyczał, że panikuje... ale co mam zrobić jak mi takie myśli chodzą po głowie. Naprawdę się boję.
Teraz w środę mijają 3 tygodnie od amniopunkcji. Powinnam dostać pełne wyniki badania. Wyniki metody Fish wyszły ok, ale istnieje jednak prawdopodobieństwo, że mały ma jakąś inną wadę genetyczną. Od dwóch dni mam strasznego stresa. Strasznie się boję. Mąż już na mnie nakrzyczał, że panikuje... ale co mam zrobić jak mi takie myśli chodzą po głowie. Naprawdę się boję.
alexast
Aktywna w BB
julia - wierzę ci kochana, ja też nie umiałabym się pozbierać. Może to nie na miejscu, ale zastanawiałaś się już co dalej? Bo ja się już wcześniej nad tym zastanawiałam i może to zabrzmi brutalnie, ale ja nie dałabym radę chorego dziecka wychować, poświęcić się mu. Podziwiam matki, które potrafią, ale ja nie dałabym radę.
alexast
Aktywna w BB
Julia, naprawdę bardzo mi przykro, potrafię sobie wyobrazić jak się czujesz. Życzę Ci bardzo dużo siły. Jak będziesz chciała pogadać to pisz śmiało do mnie
a_aparatka
Fanka BB :)
La luna, jestes super dzielna, trzymaj się !
Julia ty tez sie trzymaj !
Julia ty tez sie trzymaj !
reklama
alexast
Aktywna w BB
la luna, tulę i współczuje, dzielna z Ciebie dziewczyna,
Julia, jak tam u ciebie?
Julia, jak tam u ciebie?