reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Była któraś już tego Roszkowskiego może ?? gdzie on przyjmuje ??? tylko prywatnie czy na NFZ robi tez gdzies amniopunkcje???

Płatną?czemu w BoraMed a nie szpitalu? On chyba zawsze daje skierowanie do szpitala…
Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.

Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.

O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz :)
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?

O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz :)
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?
Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.

Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.
A na mnie niestety zrobił średnie wrażenie. Na pewno jest bardzo dobrym lekarzem, bardzo dokładnym i delikatnym. Mnie niestety bardzo nastraszył. Nie przebierał w słowach, widząc ze jestem w bardzo złym stanie psychicznym, nie dodawał otuchy i nie próbował ani trochę pocieszyć…

reklama
Do góry