Ja dostałam skierowanie na amino z mikromacierzami na NFZ , wiec nic nie płaciłamW imid robiliście z mikromacierzami ??? ile siw płaci ?
reklama
Myszopingwin
Fanka BB :)
Ja u niego miałam USG po amniopunkcji w IMiD, ze skierowania na NFZ, ale on też przyjmuje prywatnie
Mom2B
Aha czyli w imid przyjmuje ? OkJa u niego miałam USG po amniopunkcji w IMiD, ze skierowania na NFZ, ale on też przyjmuje prywatnie
Wiatru w żagle
Zaciekawiona BB
Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.Płatną?czemu w BoraMed a nie szpitalu? On chyba zawsze daje skierowanie do szpitala…
Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.
O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?
Wiatru w żagle
Zaciekawiona BB
Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?
Mom2B
Wyniki odbiór tylko osobisty ???Ja dostałam skierowanie na amino z mikromacierzami na NFZ , wiec nic nie płaciłam
A na mnie niestety zrobił średnie wrażenie. Na pewno jest bardzo dobrym lekarzem, bardzo dokładnym i delikatnym. Mnie niestety bardzo nastraszył. Nie przebierał w słowach, widząc ze jestem w bardzo złym stanie psychicznym, nie dodawał otuchy i nie próbował ani trochę pocieszyć…Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.
reklama
Nadziejka1991
Początkująca w BB
Amnio miałam za darmo, dopłacałam tylko do mikromacierzy.Ile placilas za amnio ?