reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

reklama
Była któraś już tego Roszkowskiego może ?? gdzie on przyjmuje ??? tylko prywatnie czy na NFZ robi tez gdzies amniopunkcje???

Płatną?czemu w BoraMed a nie szpitalu? On chyba zawsze daje skierowanie do szpitala…
Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.

Miałam amnio na NFZ, tam też robią badania prenatalne na NFZ. Mam blisko więc tam poszłam na usg prenatalne i test pappa, potem tam miałam genetyka i skierowanie na amnio tam mi wystawili, a że specjalista jest z IMID to było mi wygodnie. Wszystko miałam na NFZ i pieszo do domu 15 min.

O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz :)
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?

O proszę to nie wiedziałam, ze tam tez robią w ramach nfz :)
A prowadzisz dalej ciąże u doktora Kozłowskiego?
Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.

Nie, u niego miałam tylko badania prenatalne i amnio. Nie bardzo mnie stać na opłacanie prywatnych wizyt i badań przez całą ciążę, a chyba regularne wizyty ciążowe to tylko prywatnie w BoraMed. Chociaż szkoda, bo dr Kozlowski robi bardzo dobre wrażenie. I nawet zastanawiam się czy nie rodzić w IMID, ale mam trochę daleko.
A na mnie niestety zrobił średnie wrażenie. Na pewno jest bardzo dobrym lekarzem, bardzo dokładnym i delikatnym. Mnie niestety bardzo nastraszył. Nie przebierał w słowach, widząc ze jestem w bardzo złym stanie psychicznym, nie dodawał otuchy i nie próbował ani trochę pocieszyć…

reklama
Do góry