Czyli sądzisz że to co mnie spotkało to nie jest pomyłką? I tak wygląda standardowa amniopunkcja? Lekarka nie poinformowałam mnie że z wynikiem może być coś nie tak to oświadczyłam że mam zdrową dziewczynkę. Dopiero ja zauważyłam że coś może być nie tak.
Moje pytanie na samym początku posta brzmi " Czy amniopunkcja może się mylić?". Wyjaśniłam swoją sytuację i prosiłam o jakiekolwiek informacje na ten temat.
Jakie 3 fora???
Wiem że i tak każda z nas będzie miała pewność dopiero jak urodzi. Ale takie rzeczy jakie mnie spotykana nie powinny mieć miejsca. A jeśli mają to osoby które decyduje się na amniopunkcję powinny być tego świadomego, bo ja nie byłam.
Również nie chcę straszyć innych dziewczyn ale też nie mogę pisać że amnio da ci odpowiedź bo można być inaczej. Tylko ja się dowiedziałam po fakcie.
Nie chcę się kłócić, bo to jest ostatnia rzecz na którą mam ochotę. Ale jest mi przykro jeżeli ktoś wypisuje takie rzeczy za moimi plecami. Trzeba było do mnie napisać jeśli miałaś jakiejś wątpliwości.
U mnie amniopunkcja była prawidłowo przeprowadzona, tylko okazało się że mam krew w płynie. Więc w moim przypadku nawet nie można powiedzieć że był błąd przy pobraniu.
To powiedz mi gdzie jest błąd. Kto go popełnił bo ja już tego nie rozumiem.
A jeśli ty tak dobrze znasz się na tych sprawach to czemu odrazu nie napisałaś do mnie i wszystko nie wyjaśniłaś? Ja szukałam takich informacji w internecie i nic nie znalazłam. Dlatego szukałam pomocy tutaj a zostałam oskarżona przez ciebie o straszenie ciężarnych.