reklama
czekamy do poniedziałku!!!
zadzwoniłam tam o 19-30 a mają czynne do 20.00. Dzisiaj żadnego kuriera nie mieli, w soboty nie mają dostarczanych dokumentów trzeba czekać do poniedziałku.. zapytałam się panienki kto tu ze mnie idiotkę robi.. a ta cóż.. trzeba czekać.. fajnie jej mówić..
a to polska własnie.. wyniki zrobione w czwartek a ty babo siedź i się martw kolejne 4 dni!wrrrrrrrrrr..
aha.. mówię do panienki że w takim razie to sobie u nich posiedzę w poniedziałek od rana.. a ta rozbrajająco:chyba nie chce pani kilka godzin u nas siedzieć.."
odpowiadam.. już 4 tyg czekam to kilka godzin nie robi mi różnicy..
zadzwoniłam tam o 19-30 a mają czynne do 20.00. Dzisiaj żadnego kuriera nie mieli, w soboty nie mają dostarczanych dokumentów trzeba czekać do poniedziałku.. zapytałam się panienki kto tu ze mnie idiotkę robi.. a ta cóż.. trzeba czekać.. fajnie jej mówić..
a to polska własnie.. wyniki zrobione w czwartek a ty babo siedź i się martw kolejne 4 dni!wrrrrrrrrrr..
aha.. mówię do panienki że w takim razie to sobie u nich posiedzę w poniedziałek od rana.. a ta rozbrajająco:chyba nie chce pani kilka godzin u nas siedzieć.."
odpowiadam.. już 4 tyg czekam to kilka godzin nie robi mi różnicy..
azula
Fanka BB :)
Jak obiecałam piszę moja odpowiedź brzmi nie nie robić zaufać naturze jak USG jest OK bo mnie wyszły złe wyniki pappa.Urodziłam 16 maja 2012 roku śliczną,zdrową córcię 10 punktów w skali apgar jest co prawda drobniutka ale to nie ten temat radzi sobie świetnie.Zresztą i tak bym ciąży nie usunęła ,a dziecko bym kochała jekie by było ,a jakby wynik był zły to choroby genetyczne są jak na razie nie do wyleczenia więc co by mi to dać miało ,a mogłabym uszkodzić lub nawet stracić moje szczęście czekam jeszcze na mojego wnusia ma się urodzić 10 czerwca ale jak wiadomo+_czyli lada dzień.
otrzymałam dzisiaj wyniki amniopunkcji: kariotyp żeński prawidłowy
odpowiadając na zadane w temacie pytanie: robić amnio jeżeli w przypadku wystąpienia nieprawidłowości/wad genetycznych zdecydujemy się na terminację..
jak napisała azula:"nie nie robić zaufać naturze jak USG jest OK"
u mnie właśnie USG nie było Ok i rozważyłam wszystkie za i przeciw.. wyszło za amniopunkcją.
odpowiadając na zadane w temacie pytanie: robić amnio jeżeli w przypadku wystąpienia nieprawidłowości/wad genetycznych zdecydujemy się na terminację..
u mnie właśnie USG nie było Ok i rozważyłam wszystkie za i przeciw.. wyszło za amniopunkcją.
Julitte
Fanka BB :)
otrzymałam dzisiaj wyniki amniopunkcji: kariotyp żeński prawidłowy
Gratuluję zdrowej córeczki! ja miałam amniopunkcję wczoraj, zdecydowałam się się na ten płatny wynik- fish. Czas oczekiwania do siedmiu dni. Strasznie się denerwuję i nie wiem jakbym wytrzymała te 4 tygodnie...
U mnie też zarówno usg wyszło słabo (gin nie znalazł kości nosowej) a testy z krwi jeszcze bardziej pogorszyły wynik...
Teraz leżę, odpoczywam i... rozmyslam
reklama
Mina gratuluję wyniku
)
Julitte czekanie jest straszne ale jeszcze gorsze jest otrzymanie wyników amnio z nieprawidłowym kariotypem. Uwierz mi bo przeszłam przez to czekając trzy tygodnie ze świadomoscia że czekam tylko na potwierdzenie wyroku i przeznacz ten czas na rozważenie wszystkich możliwosci jakie stoją przed Tobą i mężem. Ja nie zdecydowałam się wtedy na utrzymanie ciązy
(
Trzymam mocno kciuki, trzeba wierzyć że jest OK
Julitte czekanie jest straszne ale jeszcze gorsze jest otrzymanie wyników amnio z nieprawidłowym kariotypem. Uwierz mi bo przeszłam przez to czekając trzy tygodnie ze świadomoscia że czekam tylko na potwierdzenie wyroku i przeznacz ten czas na rozważenie wszystkich możliwosci jakie stoją przed Tobą i mężem. Ja nie zdecydowałam się wtedy na utrzymanie ciązy
Trzymam mocno kciuki, trzeba wierzyć że jest OK