reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Amniopunkcja robić czy nie?

Tak, kamień z serca, ulga niesamowita. Nie znam sie na tym, ale jeżeli wiadomo czego konkretnie szukamy pierwszego to czy nie mozna własnie badać pod tym kątem tych próbek?

Ostatnia edycja:
reklama
tak to prawda, dziekuję bardzo, Ty tez będziesz sie cieszyć :) Ja dopiero później przeczytałam że miałaś amino na Polnej, ja też,ale tydzień wczesniej. Powiedz czy Twoje nazwisko nie zaczyna się na literę J?

Bo jak dzwoniłam na Polną to kobieta pomylila mnie zTobą i powiedziała że mam się tak nie denerwować, kilka komórek ok, już mąż dzwonił, no więc jak powiedziałaś że właśnie dzwonił mąż no to skojarzyłam że to mozesz być Ty, Moje nazwisko też na J. Ale historia! A do jakiego lekarza chodzisz?

Ja do dr Rabiegi super kobieta, słuchaj dzwoń juz sobie w poniedziałek, nie czekaj tego ustalonego przez nich czasu, napewno będą mieli juz coś więcej. Ja miałam dzwonic po trzech tyg od zabiegu, ale oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam po dwóch tyg i dwóch dniach, no i potem dzwoniłam co dwa dni albo nawet codziennie i zawsze juz coś więcej było, one to rozumieją że my umieramy z nerwow. Trzymam kcuki za twoje dzieciątko

no napewno zadzwonie wczesniej bo inaczej jajko zniose:) jak cos bede wiedziala napisze pozdrawiam goraco, a jak twoje zdrowie nadal lezysz?

tak leże, ale czuję sie juz lepiej, w czwartek idę do lekarza, może będę się mogła już "pionizować". Napisz koniecznie jak będziesz cos wiedziała, a kiedy dokładnie miałaś robiona punkcję?

reklama
Do góry