reklama
zalamana29
Początkująca w BB
jelsa ciesze sie bardzo!!!!!!!!! teraz juz mozesz w pelni cieszyc sie ciaza. :-)
zalamana29
Początkująca w BB
nie wiem czy zbieg okolicznosci ale tak! ale skad twoje przypuszczenia?
Bo jak dzwoniłam na Polną to kobieta pomylila mnie zTobą i powiedziała że mam się tak nie denerwować, kilka komórek ok, już mąż dzwonił, no więc jak powiedziałaś że właśnie dzwonił mąż no to skojarzyłam że to mozesz być Ty, Moje nazwisko też na J. Ale historia! A do jakiego lekarza chodzisz?
zalamana29
Początkująca w BB
do doc ropackiej. no to niezle ;-)
Ja do dr Rabiegi super kobieta, słuchaj dzwoń juz sobie w poniedziałek, nie czekaj tego ustalonego przez nich czasu, napewno będą mieli juz coś więcej. Ja miałam dzwonic po trzech tyg od zabiegu, ale oczywiście nie wytrzymałam i zadzwoniłam po dwóch tyg i dwóch dniach, no i potem dzwoniłam co dwa dni albo nawet codziennie i zawsze juz coś więcej było, one to rozumieją że my umieramy z nerwow. Trzymam kcuki za twoje dzieciątko
zalamana29
Początkująca w BB
no napewno zadzwonie wczesniej bo inaczej jajko zniose jak cos bede wiedziala napisze pozdrawiam goraco, a jak twoje zdrowie nadal lezysz?
reklama
zalamana29
Początkująca w BB
dokladnie 21 lutego, a moge sie jeszcze dopytac ile dokladnie czekalas na ostateczne wyniki?