Hania wedlug mnie to wyglada na lekkie potowki, lub alergie na melko. Moze Franek ma bardzo wrazliwa skore i na jakie kolwiek zmiany w taki sposob reaguje. A co do alergii na jedzenie, to u nas pojawila sie odpiero w 3 miesiacu i bez zadnych zmian pokarmowych, tak wiec wydaje mi sie ze to czy jesz kurczaka czy nie, moze nie miac zadnego wplywu. A jesli juz pokarmowa to najprawdopodobniej bialko mleka krowieko, bo to chyba najpopularniejsza alergia i objawy ma wlasnie takie jak Twoj dzidzius na zdjeciu, tak mi sie wydaje, bo moj tez takie wlasnie mial.
Dzustta tyle sei naczekalas, ale w sumie na dobre wiesci. Troche nie rozumiem ze oni nie wiedza co spowodowalo ta niewydolnsc pluc. Jesli oni robili badania na niewydolnosc oddechowa miesiac po tym jak Matyla miala sie juz dobrze, to sie nie dziwie ze nie wiedza.
Dzustta tyle sei naczekalas, ale w sumie na dobre wiesci. Troche nie rozumiem ze oni nie wiedza co spowodowalo ta niewydolnsc pluc. Jesli oni robili badania na niewydolnosc oddechowa miesiac po tym jak Matyla miala sie juz dobrze, to sie nie dziwie ze nie wiedza.