reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Alergie dzieciaków

Szopka - no ja wlasnie obstawiam wode, proszek lub kurz. od kiedy Misia raczkuje to uwielbia tarmosic sie w zaslonach, ktore sa zakurzone jak cholera...zaraz laduja w pralce
odrzucam ze to od pokarmu, bo misia prawie tylko mleko chce jesc, od dawna to samo

reklama
Ja wczoraj pozbyłam się wszystkich zasłon :tak: i w ogóle zarządziłam generalne porządki, pranie dywanów bo nie dość że siedliska kurzu to jeszcze Miluś ma tyle siły że mi solidnie przywiercony kernisz zerwał :szok:

Esia nie jest kiepsko, bo jak już pisałam wszystko ślicznie zniknęło po użyciu kremu :-):tak:
Sorki, zakręcona jestem :zawstydzona/y: Najważniejsze, że przeszło :-)

fantazja szopka mam nadzieję, że porządki pomogą :tak:
Dziś mieliśmy basen, więc chyba od chloru wszystko się przytłumiło ;-) Ale na wszelki wypadek kupię polecany przez Was Emolium :tak:

Luźne i dość częste qpy o których niedawno pisałam na dolegliwościach (myślałam ze od jogurtu) okazały się reakcją powracającej skazy białkowej:-:)wściekła/y: A już tak sie cieszyłam że to cholerstwo poszło sobie precz....
Trudno, znów trzeba będzie uwazać na dietę małego niejadka...​

Dzisiaj skóra Czarka prawie idealna, da się jeszcze w dotyku wyczuć w niektórych miejscach grudki no i spał jakoś spokojniej :-) Nie wiem co z podjętych działań pomogło, ale dobrze że pomogło.

Iszatr nie mam pojęcia co zadziałało: kapiel w chłodniejszej i "odstanej" jeden dzień wodzie, kilka kropel parafiny do kąpieli, nawilżanie dwa razy dziennie Lipobazą.. albo coś Czarka uczuliło w mieszkaniu mojej siostry u której byliśmy przez weekend a teraz alergen nie działa.
A u was jest jakaś poprawa?

U nas niestety poprawy brak. Sterydy wyciszyły objawy na chwilę, ale po ich odstawieniu jest tak samo jak przed :-(

reklama
U nas poprawa znaczna i to po 2 dniach:-) Misia od poniedzialku wieczorem wcina bebilon pepti 2 i wysypka znika..czyzby to skaza byla? i czemu tak pozno sie ujawnila:confused:

Do góry