reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

na tym rachunku na dole pisze kwota w PLN, tylko że ja mam na tym rachunku jeszcze żelki co wziełam do Łukasza, nastepnym razem muszę poprosic o dwa oddzielne

reklama
Facet u którego zamawiałam EQB przesłał nam promocyjną ofertę suplementów

1 op 360

Jesli ktoś chce niech zamawia przez w/w w "linku" formularz
Zwróccie uwagę ze ceny zawieraja już koszt przesyłki oraz wystawia rachunki imienne i na fundację.

Ostatnia edycja:
A dowiadywałaś się w Fundacji jak jest z fakturami w obcych walutach?
Jak kupowałam Franiowi leki z Czech czy Niemiec to nie brałam nigdy żadnych faktur.
Aaaaa - dzięki za formularz:)

Własnie dzwoniłam, oni to refundują bez żadnych problemów, zwrot kosztów jest taki jak na rachunku w PLN(co w przypadku jego rachunków jest uwględnione), rachunek wystawiony na fundację z czym nie ma u niego problemu, TYLKO ten facet teraz przesłał mi rachunek elektroniczny (do wydruku) natomiast trzeba prosic przy zamówieniu aby wystawił rachunek oryginalny z własną pieczatką i podpisem i dołączył do przesyłki bo w fundacji księgowośc moze sie doczepic że to kopia.

Bo my też jesteśmy w tej fundacji, a skoro wy także i dzwoniłaś do nich, uzyskałaś odpowiedź więc po co dwa razy dzwonić. Właśnie zamówiłam sobie 2 opakowania na allegro. Moje zapasy się kończą a moja znajoma przyjedzie do Polski dopiero we wrześniu z dostawą eye więc w sam raz mi starczy.

A ja się zastanawiam, czy ten preparat dla Pauliny byłby dobry, Aga już dawno o nim pisała... A w ogóle to super że się dowiedziałaś tego wszystkiego i znalazłaś gościa, bo teraz łatwiej EQB dostać :tak:

reklama
To ja trochę chaotycznie napisałam , ale przy maluchach ciężko jest się skupić na czymkolwiek. Czasami się czuję tak jakbym miała bliźniaki w domu, mimo że różnica między maluchami to rok, jedno zazdrosne o drugiego, o zabawki, jeden wchodzi ci na kolana, nim spojrzysz następny już włazi. Czasami nie mam sił, zwłaszcza teraz gdy obydwaj ząbkują

Do góry