reklama
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
A dowiadywałaś się w Fundacji jak jest z fakturami w obcych walutach?
Jak kupowałam Franiowi leki z Czech czy Niemiec to nie brałam nigdy żadnych faktur.
Aaaaa - dzięki za formularz
Jak kupowałam Franiowi leki z Czech czy Niemiec to nie brałam nigdy żadnych faktur.
Aaaaa - dzięki za formularz
Własnie dzwoniłam, oni to refundują bez żadnych problemów, zwrot kosztów jest taki jak na rachunku w PLN(co w przypadku jego rachunków jest uwględnione), rachunek wystawiony na fundację z czym nie ma u niego problemu, TYLKO ten facet teraz przesłał mi rachunek elektroniczny (do wydruku) natomiast trzeba prosic przy zamówieniu aby wystawił rachunek oryginalny z własną pieczatką i podpisem i dołączył do przesyłki bo w fundacji księgowośc moze sie doczepic że to kopia.
mamaWojtusia
Zaangażowana w BB
Beti a w jakiej fundacji jesteś? Czy jest to "zdążyć z pomocą", bo jeżeli tak to nie dzwoniłabym już do nich z zapytaniem o rachunki
mamaWojtusia
Zaangażowana w BB
Bo my też jesteśmy w tej fundacji, a skoro wy także i dzwoniłaś do nich, uzyskałaś odpowiedź więc po co dwa razy dzwonić. Właśnie zamówiłam sobie 2 opakowania na allegro. Moje zapasy się kończą a moja znajoma przyjedzie do Polski dopiero we wrześniu z dostawą eye więc w sam raz mi starczy.
mamaPaulinki
mama kochanego śmieszka
A ja się zastanawiam, czy ten preparat dla Pauliny byłby dobry, Aga już dawno o nim pisała... A w ogóle to super że się dowiedziałaś tego wszystkiego i znalazłaś gościa, bo teraz łatwiej EQB dostać
reklama
mamaWojtusia
Zaangażowana w BB
To ja trochę chaotycznie napisałam , ale przy maluchach ciężko jest się skupić na czymkolwiek. Czasami się czuję tak jakbym miała bliźniaki w domu, mimo że różnica między maluchami to rok, jedno zazdrosne o drugiego, o zabawki, jeden wchodzi ci na kolana, nim spojrzysz następny już włazi. Czasami nie mam sił, zwłaszcza teraz gdy obydwaj ząbkują
Podziel się: