reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

ALEKS - 28tydz, 1,150kg, 39cm

Póki co nie planuję przerw
wink2.gif
, jedyna nadzieja którą już całkowicie straciłam, to ta ze córeczki to ja miec nie będę. Teraz juz od samego poczatku jadę na tabsach i niestety i na mojej i małego tuszy to się odbija (ciagle jesteśmy na piersi), więc cwiczenia z Aleksem traktuję jak taką domową siłownię, zapasy
laugh.gif
, a kąpiel w hydro też, jego rehabilituje a ja mam małe SPA
laugh.gif
bo ze względu na jego lęk przed wodą musze kąpac się z nim.
Najstarszy syn baaaardzo mi też pomaga i nawet nie z tego względu ze tego wymagam (bo z domu rodzinnego jestem nauczona żeby nie obarczac starszych młodszym rodzeństwem) on po prostu chce, ma niesamowite podejscie do dzieci, już mu nawet z mężem mówmy żeby na terapeute szedł bo się do tego nadaje, no ale starzy mogą gadac a dzieci i tak po swojemu zrobią
wink2.gif

Juz mi nawet kiedyś powiedział:
"mamo wiesz Ty się nie martw bo jak Ciebie zabraknie to ja się zaopiekuje Aleksem"

Ostatnia edycja:
reklama
hehehe tylko ja juz nie moge więcej suwaczków wkleic, bo już kiedyś chciałam wkleic Aleksa jakby się urodził terminowo, widac załoga BB nie przewidziała że pojawi się tu taka MATKA WARIATKA co bedzie 5 suwaczków potrzebowała:-D
Dziękujemy za gratulacje :tak:

ZADANIE DLA MODERATOREK WCZEŚNIAKÓW:

POWIĘKSZYĆ POJEMNOŚĆ PODPISU BETI!!!

NIE MOŻE BYĆ TAK, ZE NAJMŁODSZE DZIECIĘ JEST POSZKODOWANE!
TOŻ TO FORUM PRORODZINNE, PRODZIECIOWE, PROPROKREACYJNE WRĘCZ!
;-):tak:

Kurcze Aleks dziś znów w czasie cwiczeń ze mną miał odruch wymiotny:oo2:.
Boję się że jak tak dalej pójdzie za kilka dni dojdzie do wymiotów.
Nie chcę się z nim ograniczac tylko do tych cwiczeń przy których nie płacze bo wiadomo ze te najmniej przyjemne najbardziej go stymulują.

A wiesz, że Franek tak robi..przy nowych rehab na turnusach.. Na dzień dobry rzyg i przynajmniej chwile jest spokój. Po 3 dniach sie poddaje jak widzi ze to niczego nie daje. Rehab mówia mi, że ich takie zachowanie nie dziwi. Wiele dzieci tak robi:(

Mo wiem :blink: tylko to jest tak że Wy rehabilitanta możecie zmienic a Aleks matki... raczej nie :no2: a w ogóle zrezygnowanie z cwiczeń w domu nie wchodzi w grę.

reklama
Do góry