reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
daisies.jpg

Dziewczyny kazdej dziekuję za miłe slowa!!!!!
Zdjecie robione wieczorem wiec moze dlatego taki wielki sie wydaje:)
A tak serio...to moja druga ciąza...w pierwszej pod koniec 6 miesiaca bylo widac!!!!!!!
Ale brzuch mam znowu nisko...dokladnie jak za pierwszym razem:)))

Czarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)

A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię :-p

Załączniki

• HPIM0208.jpg
    HPIM0208.jpg
    50,5 KB · Wyświetleń: 71
JAk wy wszystkie ślicznie wyglądacie!!! - ja jak patrzę na siebie w lustrze to cały czas czujje się grubo nie ciążowo...:( Gdyby nie mała wiercpiętka... to chyba bym sie rozpłakała...

Czarodziejko masz uroczy okrąglutki brzuszek :-)

A to ja i moj bębenek tydzien temu jak jeszcze wyglądałam trochę jak czlowiek. Bo teraz leże i zdycham z powodu grypy. Niestety nie mam fotki, na której jestem sama, więc chcąc nie chcąc musicie zobaczyć całą moją familię :-p
Śliczny brzuszek, mamusia i rodzinka

Kejt82 z tego co pamiętam Twój brzuszek jest śliczny i 100% ciążowy

Ostatnia edycja:
Moje kochane,

Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszków :) Wszystkie bez wyjątku wyglądacie przecudnie :)

luczynka masz świetny brzuszek i rodzinkę, no i faktycznie widać u Ciebie talię (po mojej zostało już mgliste wspomnienie)
kejt nie marudzimy, nie marudzimy tylko słuchamy koleżanek lutówek i wierzymy że mamy najpiękniejsze brzuchole pod słońcem!!!

reklama
Moje kochane,

Powiem Wam, że ostatnio przeglądałam nasze zdjęcia z "początków" i wiecie co? Cudownie się ogląda te przemiany naszych brzuszków :) Wszystkie be
z wyjątku wyglądacie przecudnie :)

a ja wczoraj pokazywałam Was bezwstydnie mojemu małżowi :tak:i on uważa, że wszystkie jesteśmy fajowskie :-) i nie mógł się nadziwić ( zresztą tak jak ja ) że ten sam miesiąc / wiek ciąży a tak różne brzunie :-) ja sobie dziś też sesję szczeliłam, a co!:-):-):-Ddo tego pobawiłam się photo-draw - lubię zabawy ze światłem i teksturami, więc jeśli macie jakieś foty - chętnie się nimi pobawię dla Was. Oczywiście - nie będę używać photo-shopa ale za to inne efekty chętnie :)

Załączniki

• 21tc.jpg
    21tc.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 31
Ostatnia edycja:

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry