reklama
Ani się obejrzymy, a będziemy leżeć na porodówkach
tak będzie, po świętach to już nam wogóle poleci. Wtedy to już będziemy wyglądać jak rasowe ciężarówki:-)
laseczki, ale wy pięknie wyglądacie. A pamiętacie jak się chwaliłyśmy prawie płaskimi brzuchami? A teraz? Już takie śliczne, okrąglusie, widać bez dwóch zdań, że mamy małych lokatorów w brzuniach :-)
Kataszaone- kwitniesz słonko, brzuszek pierwsza klasa i w ogóle jesteś olśniewająco piękna, po prostu cudo
Pysiu- Twój brzusio wygląda słodko taka okrąglutka, zgrabna piłeczka suuuper :-)
Kalina- to zdjęcie mnie powaliło- REWELACJA
Gibaga- ale piękny ciążowy domek dla dzidziolka WOW WOW WOW
Kataszaone- kwitniesz słonko, brzuszek pierwsza klasa i w ogóle jesteś olśniewająco piękna, po prostu cudo
Pysiu- Twój brzusio wygląda słodko taka okrąglutka, zgrabna piłeczka suuuper :-)
Kalina- to zdjęcie mnie powaliło- REWELACJA
Gibaga- ale piękny ciążowy domek dla dzidziolka WOW WOW WOW
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Wtedy będziemy się toczyć a nie chodzićtak będzie, po świętach to już nam wogóle poleci. Wtedy to już będziemy wyglądać jak rasowe ciężarówki:-)
Wtedy będziemy się toczyć a nie chodzić
wtedy będziemy pisać "cześć Lodówy sorry że dopiero teraz piszę, ale nie mogłam się doturlać do klawiatury"
marga82
Lutóweczka2010
Pysia Gucha Majsii Kalinka słiczne macie brzuszki! Typowo ciazowe takie okrąglutkie!!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
A dziękuje Oliwier był też w negocjacji ale Grzesiek nie chciał No ale na Gabrysia się zgodził;-)Patrycja Sliczne imie dla synka:-):-)
My z mezusiem i dziecmi wymyslilismy imie dla synka po dlugiej naradzie zdecydowalismy sie na Oliwiera:-)
reklama
kataszaone
nowa mama
ale śliczne brzuszki, żadne grube tylko piękne ciążowe
kataszaone jaka Ty jesteś piękna:-) sorry że tak bezpośrednio ale jak zobaczyłam Twoje fotki to aż mi pysk opadł. Normalnie wow
dziekuje, nie wiem co powiedziec dziekuje dziekuje