reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
ale śliczne brzuszki, żadne grube tylko piękne ciążowe:tak:

kataszaone jaka Ty jesteś piękna:-) sorry że tak bezpośrednio ale jak zobaczyłam Twoje fotki to aż mi pysk opadł. Normalnie wow:rofl2:

hmmm...piekne te wasze brzuszki....pomyslalam ze i ja sie odwaze i wrzuce fotke robiona w 18. tygodniu...brzuszek mam naprawde duzy

Załączniki

• DSC_0288.jpg
    DSC_0288.jpg
    11,9 KB · Wyświetleń: 58
wiecie co ja mam wrażenie że dopiero co mi potwierdzono ciążę i dano fotkę z 7 tc.....a to juz zaraz półmetek...moment zleciało ....teraz najpierw idzie brzusio potem widać mnie :)

reklama
wiecie co ja mam wrażenie że dopiero co mi potwierdzono ciążę i dano fotkę z 7 tc.....a to juz zaraz półmetek...moment zleciało ....teraz najpierw idzie brzusio potem widać mnie :)

mam takie same wrażenie:tak: pamiętam pierwszą wizytę 6tc i fotkę fasolki:-) a teraz kończy mi się 21 tydzień - szoking. Mojemu D. ja powiedziałam że już leci z górki to też powiedział kiedy to zleciało.

Do góry