dziekuje, nie wiem co powiedziec dziekuje dziekuje
:-):-):-):-):-) ja tylko prawdę piszę :-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
dziekuje, nie wiem co powiedziec dziekuje dziekuje
:-):-):-):-):-) ja tylko prawdę piszę :-):-):-):-):-)
urosłam 10 centymetrow
Brzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)
A tak wyglądamy po kolacji
Ani się obejrzymy, a będziemy leżeć na porodówkach
tak będzie, po świętach to już nam wogóle poleci. Wtedy to już będziemy wyglądać jak rasowe ciężarówki:-)
kataszaone jaka Ty jesteś piękna:-) sorry że tak bezpośrednio ale jak zobaczyłam Twoje fotki to aż mi pysk opadł. Normalnie wow
za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam )
Ja również !MEGA WLOSY :-):-):-):-)
Zazdroszcze!
za takie teksty bede gryźć. dobra wklejam ale przepraszam za przybrudzone spodnie ( proszek sie nie sprał a ja nie zauwazylam )
co robisz,ze masz takie wlosy?
ja tez mam w ciaazy mocniejsze ale ogolnie szalu nie ma...
To bardzo fajne geny :-) Naprawdę takich włosów to można pozazdrościć. Ja też kiedyś miałam gęste włosy ale po dużej liczbie narkoz została mi 1/4 tego co miałam kiedyś i ni cholery nie odrosły :-( a stosowałam już chyba wszystko i domowej roboty specyfiki i te zapisywane przez dermatologów i te które polecali w aptekach i g..... pozostało się pogodzić z tym ze włosy są bardzo rzadkie i cieńkie :-(eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną
eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną