reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Brzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)

A tak wyglądamy po kolacji:D

Pięknie!!!!!!:-):-):-)

Ani się obejrzymy, a będziemy leżeć na porodówkach:-D

No właśnie kiedy to leci????

tak będzie, po świętach to już nam wogóle poleci. Wtedy to już będziemy wyglądać jak rasowe ciężarówki:-)

Takie pełnej krwi ciężarówy!! :))

kataszaone jaka Ty jesteś piękna:-) sorry że tak bezpośrednio ale jak zobaczyłam Twoje fotki to aż mi pysk opadł. Normalnie wow:rofl2:

Hihi POPIERAM POPIERIAM i podpisuję się wszystkimi 4 kończynami pod tym :D

co robisz,ze masz takie wlosy?
ja tez mam w ciaazy mocniejsze ale ogolnie szalu nie ma...:-D

eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac :p normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie :p trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem :p ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną :p

eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac :p normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie :p trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem :p ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną :p
To bardzo fajne geny :-):tak: Naprawdę takich włosów to można pozazdrościć. Ja też kiedyś miałam gęste włosy ale po dużej liczbie narkoz została mi 1/4 tego co miałam kiedyś i ni cholery nie odrosły :-( a stosowałam już chyba wszystko i domowej roboty specyfiki i te zapisywane przez dermatologów i te które polecali w aptekach i g..... pozostało się pogodzić z tym ze włosy są bardzo rzadkie i cieńkie :-(

reklama

Fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-):-)

Myslalam,ze masz przedluzone:-D

Nadal zazdroszcze :tak: moze jakbym nie farbowala na blond tez bym sie w koncu takich dorobila :-)

Ale nie ma szansy raczej :-p:-p

Do góry