reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Brzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)

A tak wyglądamy po kolacji:D

Pięknie!!!!!!:-):-):-)

Ani się obejrzymy, a będziemy leżeć na porodówkach:-D

No właśnie kiedy to leci????

tak będzie, po świętach to już nam wogóle poleci. Wtedy to już będziemy wyglądać jak rasowe ciężarówki:-)

Takie pełnej krwi ciężarówy!! :))

kataszaone jaka Ty jesteś piękna:-) sorry że tak bezpośrednio ale jak zobaczyłam Twoje fotki to aż mi pysk opadł. Normalnie wow:rofl2:

Hihi POPIERAM POPIERIAM i podpisuję się wszystkimi 4 kończynami pod tym :D

co robisz,ze masz takie wlosy?
ja tez mam w ciaazy mocniejsze ale ogolnie szalu nie ma...:-D

eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac :p normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie :p trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem :p ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną :p

eeeeee takie są po prostu... moja siotra ma jescze lepsze -troche krotsze ale grubsze za to o 50% skubana jej jeden wlos jest spokojnie dwa razy grubszy od mojego jednego :| to jest chyba genetyczne - my jak sie urodzilysmy to z wielka i gęstą szopą na głowie taką czarną trzeba bylo nam wlosy scinac :p normalnie wlosy mialysmy juz jak dorosli ludzie :p trzeba bylo niestety pierdzielic tak modne wtedy zabobony i dla dobra dziecka sciac kłaczki - moja siotra najlepiej wygladala z takim bardzo gęstym jeżem :p ale dalo nas sie szybciutko odroznic a porodówce - oliwkowo- brazowe na twarzy z gruba szczecina czarną :p
To bardzo fajne geny :-):tak: Naprawdę takich włosów to można pozazdrościć. Ja też kiedyś miałam gęste włosy ale po dużej liczbie narkoz została mi 1/4 tego co miałam kiedyś i ni cholery nie odrosły :-( a stosowałam już chyba wszystko i domowej roboty specyfiki i te zapisywane przez dermatologów i te które polecali w aptekach i g..... pozostało się pogodzić z tym ze włosy są bardzo rzadkie i cieńkie :-(

reklama

Fajnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:-):-)

Myslalam,ze masz przedluzone:-D

Nadal zazdroszcze :tak: moze jakbym nie farbowala na blond tez bym sie w koncu takich dorobila :-)

Ale nie ma szansy raczej :-p:-p

Do góry