reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
To mój brzusio z wypadu do Wrocławia w środę i z dzisiaj jak robiłam zdjęcia łazienki:-)

DSC03998.jpgDSC02172.jpg

Mama Sówka świetnie Ci w tej ciąży, naprawdę bardzo ładnie wyglądasz, jak zresztą wszystkie pozostałe lasencje.

Kataszaone jeszcze raz powtórzę że te włosy to masz boskie. U nas w rodzinie nikt nie miał takich fajnych i teraz moja córeczka ma kręcone i wszyscy "życzliwi" mnie przekonują, że na pewno jej się wyprostują;-)
Wszystkie macie śliczne brzuchole i takie już naprawdę ciążowe na całego. Ja swoim się dawno nie chwaliłam, ale wieczorem może uda mi się namówić męża na pstryknięcie jakiegoś zdjęcia to też Wam pokażę.

o tipsach nie wspomne. sa wstretne. ja rozumiem pokryc sobie swoje pazurki czyms wzmacniajacym u kosmetyczki czy manikjuzystki, ale nie tipsiory! myslalam ze to juz jest wiadome ze tipsy są passe :p

albo mozna sobie lekki french zrobić. Ale jak widzę te szpony grube na pół centymetra to mnie śmiech ogarnia, albo własnie przedłużane włosy i jak widać łączenia - jach i fuj

Mama Sówka świetnie Ci w tej ciąży, naprawdę bardzo ładnie wyglądasz, jak zresztą wszystkie pozostałe lasencje.

Kataszaone jeszcze raz powtórzę że te włosy to masz boskie. U nas w rodzinie nikt nie miał takich fajnych i teraz moja córeczka ma kręcone i wszyscy "życzliwi" mnie przekonują, że na pewno jej się wyprostują;-)
Wszystkie macie śliczne brzuchole i takie już naprawdę ciążowe na całego. Ja swoim się dawno nie chwaliłam, ale wieczorem może uda mi się namówić męża na pstryknięcie jakiegoś zdjęcia to też Wam pokażę.

to niech nie bada tacy zyczliwi bo to w zyciu sie zmienia - ja jak bylam mala ( dzidzia) to mialam prosta gesta szczecine, potem mialam krecone, a na komunie znowu proste nie dajace sie pokrecic. Teraz od wielu wielu lat mam krecone.

No bo to taki szczególny rodzaj "życzliwości" jest. Zwykle rozmowa się zaczyna od stwierdzenia "jeju jakie ona ma włosy, po kim to" i po stwierdzeniu że po nikim natychmiast zaczyna się snucie wywodów jak to się zwykle takim małym dzieciom kręcą a potem mają proste jak druty i wyczekiwanie aż tam usiądę i się co najmniej rozpłaczę ;-) Mam jakieś takie dziwne przeczucie, że młoda to jak będzie starsza, a jednak jej się nie wyprostują, to będzie czasem cierpieć z tego powodu i prostować i inne cuda wyczyniać, ale wiadomo że to nie jest koncert życzeń i nie ma co gdybać na zapas;-)

reklama
Do góry