Majsii
Fanka BB :)
Pysiu jaki prześliczny malusi okrąglutki brzusiekBrzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pysiu jaki prześliczny malusi okrąglutki brzusiekBrzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)
Śliczniusio :* ja Wam jutro jakieś fotki zrobię bo dziś nie mam weny I u mnie też jest spora różnica w brzuszku jak się obudzę a po kolacyjce :-)A tak wyglądamy po kolacji
Ależ Ty laska! A brzusio naprawdę słodziuchny!A tak wyglądamy po kolacji
No ... a widzę, że i Ty rośniesz... sorki, Wy rośniecie! hehe.Brzucho nieśmiało zbliża się do 90 cm :-)
ty sie napewno jescze miescisz w spodnie nie? bo ja to przede wszytkim wszytkie majty musze wymienic, bo mnie uciskaja w brzuszku!
powiedz jej: zdupiaj! to zawsze działa. A głupimi babami się nei przejmuj (po porodzie schodniesz, a ona nie zmądrzeje ). My Ci mówimy, że brzucho ciązowe.
Kataszone mieszczę się tylko w swoje 2 ulubione pary, reszta już ciasna...ale co tam, poczekam z miesiąc, pózniej będę musiała się obkupić. Gorzej z bluzkami, wszystkie dobre, nadają się do kosza.
a mi Pani doktor zakazała chodzic w jansach, mimo, ze mam mały brzuszek i kazała ciązowe nosić.
A tak wyglądamy po kolacji