reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
A tak wyglądamy po kolacji:D

Załączniki

• 456.jpg
    456.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 60
Dziewczyny!
Zbieram numery telefonów chętnych do kontaktu sms-wego lutówek! Akcja została zaproponowana na wątku głównym....Dziś rozpowszechniam ją na inne...
Chodzi o to, że jak z jakąś dziewczyną nie będzie kontaktu przez forum (brak internetu lub ODPUKAĆ pobyt w szpitalu) to żeby był choćby minimalny kontakt sms-owy.
Poza tym numery na pewno przydadzą się w lutym,,,kiedy jedna po drugiej będziemy lądować na porodówkach!
Numery proszę wysyłać na priva.

Pozdrawiam serdecznie-
Ania

ty sie napewno jescze miescisz w spodnie nie? bo ja to przede wszytkim wszytkie majty musze wymienic, bo mnie uciskaja w brzuszku!

haha dzisiaj sie nawet smialam do D. ze ja to musze nowe kupic ale nie wiem czy takie wielkie namioty to robia:p

powiedz jej: zdupiaj! to zawsze działa. A głupimi babami się nei przejmuj (po porodzie schodniesz, a ona nie zmądrzeje :D:D). My Ci mówimy, że brzucho ciązowe.

Ja to wcale sie juz nia nie przejmuje...cos bym jej powiedziala bo juz kiedys tak bylo ale nie chcialam dac jej sie sprowokowac przy tesciowej...DWIE zmory!!!

Kataszone mieszczę się tylko w swoje 2 ulubione pary, reszta już ciasna...ale co tam, poczekam z miesiąc, pózniej będę musiała się obkupić. Gorzej z bluzkami, wszystkie dobre, nadają się do kosza.

nie szalej z tymi zakupami haha bo teraz zaczniesz szyzbciej rosnac wiec sie nie oplaca...kup sobie jedna lub 2 pary i starczy ja tak przynajmniej mysle...bo bedziesz wydawac kupe kasy co miesiac...chyba ze wlasnie tego chcesz...>.<

a mi Pani doktor zakazała chodzic w jansach, mimo, ze mam mały brzuszek i kazała ciązowe nosić.

A co ona ma do jeansow????Ale swoja droga to ty rewelacyjnie wygladasz z tym brzusiolkiem:)))))

A tak wyglądamy po kolacji:D

A po kolacji faktycznie masz wiekszy brzusiolek...:))))))

reklama
Do góry