reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć :rofl2: a na drugiej fotce jest wygibasek :-p główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha

Załączniki

• buźka.jpg
    buźka.jpg
    18,1 KB · Wyświetleń: 43
  • wygibasek.jpg
    wygibasek.jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 50
Ilonka śliczny dzidziuś, no i dobry sprzęt ma Twój gin tak wyraźnie widać buźkę, super, mój bejbik wygląda zawsze jak kosmita na zdjęciach :-D

A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć :rofl2: a na drugiej fotce jest wygibasek :-p główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha
Jaki słodki!:-D:-D:-D:-D:-D A jaki zwinny:tak:;-) Po tacie czy po mamie?:-)

Marga Nie marudź tylko marsz szukać aparatu i pochwalić nam się tutaj swoim ślicznym brzusiem :tak:

Edytka Piękny brzusio, dzidziolkowi na pewno jest wygodnie i jest szczęśliwy :-)

Ilonka Rewelacyjna focia. Jak pokazałam mężowi to on w ogóle nic nie widział, a ja mu tłumaczę, że tu jest oczko, tu nosek i rączką, a on na to: a bo to jest jak z tymi obrazkami trójwymiarowymi, że trzeba się tak skupić i potem dopiero widać obraz :-D
Śliczna ta wasza dziunia- też marzę o takim zdjęciu, bo ostatnio to widziałam mojego dzidziola "w kawałkach tylko"... :wściekła/y:

A jak Wam minął weekend? Mi ślubowo-byłam aż w Kaliszu na ślubie, wytarmosiło mnie w aucie i było mi niedobrze :-D W przyszły tydzień kolejny ślub i wesele-ale to już koniec maratonu weselnego w tym roku- ufff :-D

Dziękuję Dziewczynki za bardzo miłe słowa !:-) Na akrobatę faktycznie ma dobry trening :-D Ciekawa jestem jak później będzie sobie radził, w sumie chyba jak coś to po mnie, bo Andrzeja nie ciągnęło nigdy na takie "akcje" haha:-D
A co do sprzętu gin to faktycznie ma bardzo dobry, lepiej widać na żywo oczywiście jak wszystko jest w kolorze sepii, a troszeczkę niewyraźnie się skanuje mi z tego materiału...ale najważniejsze, że chociaż troszkę widać :-)

reklama

jaka girka fajna

Do góry