Czarodziejka
Fanka BB :)
Patrycja- słodkie maleństwo!!!!
I gratuluję córeczki....jesli dobrze doczytalam)))
I gratuluję córeczki....jesli dobrze doczytalam)))
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mi sie wydaje ze poprostu kazda ciaza jest inna i to nie zalerzy od miesni brzucha.
W pierwszej ciazy brzuszek rosl mi tylko do przodu, a teraz troche na boki. Nie az tak strasznie bo wszyscy mi mowia ze od tylu wogule nie widac ze jestem w ciazy ale widze ze mi sie boczki powiekszyly
A to nasze Słoneczko termin na 3 lutego wyszedł:-) niecałe 400g
Zobacz załącznik 165846
wierz mi ze zalezy, napewno w jakims stopniu. Byc moze ty w pierwszej ciazy (nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy) mialas duzo mocniejsze miesnie brzucha niz za drugim razem. atomiast kazda ma inny brzuch, to sie zgodze - jedna bardziej ma rozwiniete gorne partie to na gorze bedzie bardziej zwiezly a na dole bardziej "rozlazly". Niestety ale to zalezy od tkanki tluszczowej i miesni. Nie wymyslilam tego z glowy ani z wlasnych przemyslen chcesz czy nie zalezy to od miesni brzucha i od tego jak sie tluszczyk odklada.