reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
Patrycja gratulacje....spora ta wasza kruszynka...:))))))))))
A ty Tygrynko.....looooooommmmmaaaatkooooooo nie nazekaj...tez mi brzuch rosnie we wszystki strony haha...a miesni brzucha to ja wcale nie mialam ...niby plaski byl jak juz sie tak porzadnie odchudzilam ale do jedrnego to mu brakowalo...haha

A mi sie wydaje ze poprostu kazda ciaza jest inna i to nie zalerzy od miesni brzucha.
W pierwszej ciazy brzuszek rosl mi tylko do przodu, a teraz troche na boki. Nie az tak strasznie bo wszyscy mi mowia ze od tylu wogule nie widac ze jestem w ciazy ale widze ze mi sie boczki powiekszyly :-D

Dziewczyny oto moja córcia na wczorajszym usg. Przepraszam za jakość zdjęć ale nie mam w domu skanera a zdjęcie ze zdjęcia wychodzi mi właśnie takiej jakości, mam nadzieję że coś bedzie widać:-)

Załączniki

• IMG_2865.jpg
    IMG_2865.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 51
  • IMG_2883.jpg
    IMG_2883.jpg
    23,6 KB · Wyświetleń: 48
A mi sie wydaje ze poprostu kazda ciaza jest inna i to nie zalerzy od miesni brzucha.
W pierwszej ciazy brzuszek rosl mi tylko do przodu, a teraz troche na boki. Nie az tak strasznie bo wszyscy mi mowia ze od tylu wogule nie widac ze jestem w ciazy ale widze ze mi sie boczki powiekszyly :-D

wierz mi ze zalezy, napewno w jakims stopniu. Byc moze ty w pierwszej ciazy (nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy) mialas duzo mocniejsze miesnie brzucha niz za drugim razem. atomiast kazda ma inny brzuch, to sie zgodze - jedna bardziej ma rozwiniete gorne partie to na gorze bedzie bardziej zwiezly a na dole bardziej "rozlazly". Niestety ale to zalezy od tkanki tluszczowej i miesni. Nie wymyslilam tego z glowy ani z wlasnych przemyslen ;) chcesz czy nie zalezy to od miesni brzucha i od tego jak sie tluszczyk odklada.

Ostatnia edycja:
reklama
wierz mi ze zalezy, napewno w jakims stopniu. Byc moze ty w pierwszej ciazy (nawet nie zdajesz sobie z tego sprawy) mialas duzo mocniejsze miesnie brzucha niz za drugim razem. atomiast kazda ma inny brzuch, to sie zgodze - jedna bardziej ma rozwiniete gorne partie to na gorze bedzie bardziej zwiezly a na dole bardziej "rozlazly". Niestety ale to zalezy od tkanki tluszczowej i miesni. Nie wymyslilam tego z glowy ani z wlasnych przemyslen ;) chcesz czy nie zalezy to od miesni brzucha i od tego jak sie tluszczyk odklada.

No moze i troche zalerzy od miesni brzucha. Ale ja zawsze mialam plaski brzuch i po pierwszym porodzie zgubilam wszystko w tydzien czasu. Treaz przed ciaza wazylam duzo mniej niz przed pierwsza ciaza. I nie mysle ze teraz by mi sie tluszcz odkladal gdzie indziej niz w pierwszej ciazy ;-) Bo to co mam pobokach to nie jest tluszcz tylko poprostu jakby brzuch byl tak bardziej na boki wypchany. No niewiem

Do góry