marga82
Lutóweczka2010
Sliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
pewnie jest tylko ty tego nie widzisz zwykle tak jest, to przypadłosć ludzka.Sliczny masz brzuszek taki okrągluki szkoda ze moj taki ladny nie jest !!
Jaki słodki! A jaki zwinny;-) Po tacie czy po mamie?:-)A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć a na drugiej fotce jest wygibasek główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha
A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć a na drugiej fotce jest wygibasek główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha