reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

No moze i troche zalerzy od miesni brzucha. Ale ja zawsze mialam plaski brzuch i po pierwszym porodzie zgubilam wszystko w tydzien czasu. Treaz przed ciaza wazylam duzo mniej niz przed pierwsza ciaza. I nie mysle ze teraz by mi sie tluszcz odkladal gdzie indziej niz w pierwszej ciazy ;-) Bo to co mam pobokach to nie jest tluszcz tylko poprostu jakby brzuch byl tak bardziej na boki wypchany. No niewiem
plaski brzuch nie jest rowny miesiom brzucha - mozesz miec plaski brzuch a miec slabo rowiniete miesnie tak samo odwrotnie - mozesz nie wygladac jakbys miala plaski brzuch a bedziesz miala swietne miesnie. Najgroszy jest typ moj - na gorze widoczne dwie cegielki, na dole tez sa ale pod nawisem tluszczyku :|
Poza tym pewnie ze moze byc tak ze teraz inaczej tyjesz - to zalezy od gospodarki hormonalnej miedzy innymi oraz od tego co jesz - niektore produkty moga wzmagac wydzielanie kortyzolu i wtedy na brzuszku chetniej odklada sie tluszczyk. Poza tym cialo sie zmienia mimo naszego stalego garnituru genowego, starzejemy sie i z wiekiem wyglada to zupelnie inaczej. nie wiem jak jest w twoim przypadku bo jest duzo wytlumaczen na to czemu teraz jest zupelnie inaczej. Ja dalam tylko kilka, ktore znam z doswiadczenia.

reklama
plaski brzuch nie jest rowny miesiom brzucha - mozesz miec plaski brzuch a miec slabo rowiniete miesnie tak samo odwrotnie - mozesz nie wygladac jakbys miala plaski brzuch a bedziesz miala swietne miesnie. Najgroszy jest typ moj - na gorze widoczne dwie cegielki, na dole tez sa ale pod nawisem tluszczyku :|
Poza tym pewnie ze moze byc tak ze teraz inaczej tyjesz - to zalezy od gospodarki hormonalnej miedzy innymi oraz od tego co jesz - niektore produkty moga wzmagac wydzielanie kortyzolu i wtedy na brzuszku chetniej odklada sie tluszczyk. Poza tym cialo sie zmienia mimo naszego stalego garnituru genowego, starzejemy sie i z wiekiem wyglada to zupelnie inaczej. nie wiem jak jest w twoim przypadku bo jest duzo wytlumaczen na to czemu teraz jest zupelnie inaczej. Ja dalam tylko kilka, ktore znam z doswiadczenia.

Juz ladnych pare lat (bo od liceum) chodze na silownie wiec nie mysle ze mam slabe miesnie brzucha.
Ale tak jak muwisz jest duzo wytlumaczen na to dlaczego q jednej ciazy sie tyje tak a w drugiej inaczej.

Dziewczyny oto moja córcia na wczorajszym usg. Przepraszam za jakość zdjęć ale nie mam w domu skanera a zdjęcie ze zdjęcia wychodzi mi właśnie takiej jakości, mam nadzieję że coś bedzie widać:-)

sliczna twoja coreczka :-) ja bede wiedziala kto mieszka w moim brzuszku 1 pazdziernika i mam malutka nadzieje ze bedzie coreczka:-D bo mam juz dwoch rozbujnikow:-):-)ale jak bedzie synus to tez bede szczesliwa :-D najwazniejsze aby bylo zdrowe dzieciatko:-)

reklama
Do góry