kataszaone
nowa mama
plaski brzuch nie jest rowny miesiom brzucha - mozesz miec plaski brzuch a miec slabo rowiniete miesnie tak samo odwrotnie - mozesz nie wygladac jakbys miala plaski brzuch a bedziesz miala swietne miesnie. Najgroszy jest typ moj - na gorze widoczne dwie cegielki, na dole tez sa ale pod nawisem tluszczyku :|No moze i troche zalerzy od miesni brzucha. Ale ja zawsze mialam plaski brzuch i po pierwszym porodzie zgubilam wszystko w tydzien czasu. Treaz przed ciaza wazylam duzo mniej niz przed pierwsza ciaza. I nie mysle ze teraz by mi sie tluszcz odkladal gdzie indziej niz w pierwszej ciazy ;-) Bo to co mam pobokach to nie jest tluszcz tylko poprostu jakby brzuch byl tak bardziej na boki wypchany. No niewiem
Poza tym pewnie ze moze byc tak ze teraz inaczej tyjesz - to zalezy od gospodarki hormonalnej miedzy innymi oraz od tego co jesz - niektore produkty moga wzmagac wydzielanie kortyzolu i wtedy na brzuszku chetniej odklada sie tluszczyk. Poza tym cialo sie zmienia mimo naszego stalego garnituru genowego, starzejemy sie i z wiekiem wyglada to zupelnie inaczej. nie wiem jak jest w twoim przypadku bo jest duzo wytlumaczen na to czemu teraz jest zupelnie inaczej. Ja dalam tylko kilka, ktore znam z doswiadczenia.