reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć :rofl2: a na drugiej fotce jest wygibasek :-p główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha
Moja dzidzia podobnie jak twoja tez uprawia akrobacje na zdjęciach zresztą widać wkleiłam w weekend na 79 stronie.
Nóżki i rączki ma skrzyżowane tuż przy buzi:-)

Ilonaa zajebiaszcze fotki :-D

Ja dzisiaj miałam państwowe USG i drugi lekarz powiedział mi że dziewczynkę noszę pod serduchem :-) Niestety fotki dostanę dopiero za tydzień jak pójdę na wizytę do gin...

Dzisiaj wieczorem badz jutro i jak pochwale sie Wam w koncu moim Skarbem, bo dzisiaj mamy wizyte i lekarz powiedzial zeby zabrac ze soba pendrive'a to zrzuci nam wszystkie ujecia :-)

Dzisiaj wieczorem badz jutro i jak pochwale sie Wam w koncu moim Skarbem, bo dzisiaj mamy wizyte i lekarz powiedzial zeby zabrac ze soba pendrive'a to zrzuci nam wszystkie ujecia :-)
To niecierpliwie czekamy:tak::-D
Ja jutro idę na 2 USG tym razem prywatnie;-) ciekawe czy nam pokaże Kruszynka kim jest:sorry:

reklama
A ja fotki będę mieć dopiero w poniedziałek... :-( Jakieś dziwne teraz panują zasady. Lekarz powiedział że opis ze zdjęciami odbiorę na wizycie u mojej gin.
Pocieszam się że powiedział że wszystko jest dobrze. Ja tylko chwileczkę widziałam Milusię na monitorze...:zawstydzona/y:

Do góry