reklama
mantezowa
chyba znowu dwa w jednym
Moja dzidzia podobnie jak twoja tez uprawia akrobacje na zdjęciach zresztą widać wkleiłam w weekend na 79 stronie.A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć a na drugiej fotce jest wygibasek główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha
Nóżki i rączki ma skrzyżowane tuż przy buzi:-)
kaasiorek84
Fanka BB :)
hihihi co ja widzę, ślicznego dzidziolka Ilonki jak ja lubię ogladać te wasze zdjątka, wszystkie brzucholki i dzidziolki są słodkie
Dusia08
Marzec '08
Sliczne te wasze bobaski.
Ja dzisiaj bylam na usg ale kurcze zawsze mi daje zdjecie a dzisiaj chyba zapomniala a ja bylam taka podekscytowana ze bendzie dziewczynka ze o zdjeciu nie myslalam dopiero jak wyszlam z gabinetu.
Ja dzisiaj bylam na usg ale kurcze zawsze mi daje zdjecie a dzisiaj chyba zapomniala a ja bylam taka podekscytowana ze bendzie dziewczynka ze o zdjeciu nie myslalam dopiero jak wyszlam z gabinetu.
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To niecierpliwie czekamyDzisiaj wieczorem badz jutro i jak pochwale sie Wam w koncu moim Skarbem, bo dzisiaj mamy wizyte i lekarz powiedzial zeby zabrac ze soba pendrive'a to zrzuci nam wszystkie ujecia :-)
Ja jutro idę na 2 USG tym razem prywatnie;-) ciekawe czy nam pokaże Kruszynka kim jest
reklama
A ja fotki będę mieć dopiero w poniedziałek... :-( Jakieś dziwne teraz panują zasady. Lekarz powiedział że opis ze zdjęciami odbiorę na wizycie u mojej gin.
Pocieszam się że powiedział że wszystko jest dobrze. Ja tylko chwileczkę widziałam Milusię na monitorze...
Pocieszam się że powiedział że wszystko jest dobrze. Ja tylko chwileczkę widziałam Milusię na monitorze...