reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
A to moja dzidzia z wczoraj :-) na jednym zdjęciu jest buźka (bardziej prawa cześć) i lewa rączka przy twarzy ;-) mam nadzieję, że się dopatrzycie, bo niektórym muszę tłumaczyć :rofl2: a na drugiej fotce jest wygibasek :-p główka, przed główką nogi (założone jedna na drugą), a dupka jest na dole w dole macicy... nie wiem jak mu jest wygodnie, no ale cóż :-) Po prostu jest zgięty w pół i ssie palce od nóg haha
Moja dzidzia podobnie jak twoja tez uprawia akrobacje na zdjęciach zresztą widać wkleiłam w weekend na 79 stronie.
Nóżki i rączki ma skrzyżowane tuż przy buzi:-)

Ilonaa zajebiaszcze fotki :-D

Ja dzisiaj miałam państwowe USG i drugi lekarz powiedział mi że dziewczynkę noszę pod serduchem :-) Niestety fotki dostanę dopiero za tydzień jak pójdę na wizytę do gin...

Dzisiaj wieczorem badz jutro i jak pochwale sie Wam w koncu moim Skarbem, bo dzisiaj mamy wizyte i lekarz powiedzial zeby zabrac ze soba pendrive'a to zrzuci nam wszystkie ujecia :-)

Dzisiaj wieczorem badz jutro i jak pochwale sie Wam w koncu moim Skarbem, bo dzisiaj mamy wizyte i lekarz powiedzial zeby zabrac ze soba pendrive'a to zrzuci nam wszystkie ujecia :-)
To niecierpliwie czekamy:tak::-D
Ja jutro idę na 2 USG tym razem prywatnie;-) ciekawe czy nam pokaże Kruszynka kim jest:sorry:

reklama
A ja fotki będę mieć dopiero w poniedziałek... :-( Jakieś dziwne teraz panują zasady. Lekarz powiedział że opis ze zdjęciami odbiorę na wizycie u mojej gin.
Pocieszam się że powiedział że wszystko jest dobrze. Ja tylko chwileczkę widziałam Milusię na monitorze...:zawstydzona/y:

Do góry