Ilonaa
Mein Schatz :)
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?
haha już mnie boli na samą myśl :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?
Jeszcze masz czas na bóle porodowe:-) Nie martw się;-) postrasz swojego mężczyznę czymś;-)haha już mnie boli na samą myśl :-)
a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do ud ale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??
moja mama tez mi tak mowi, bo codziennie mam ochote mowic ze juz chce miec dzidzia " na wierzchu" ona krzyczy i mowi daj jej dorosnac! eh nie rozumie ze ja po rpstu tesknie, i tak sobie do dzidzi wzdycham a normalne jest ze chcialabym zeby bylo zdrowe a do tego trzeba czasuKochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?
A to nasze Słoneczko termin na 3 lutego wyszedł:-) niecałe 400g
Zobacz załącznik 165846
Może jeszcze urodzą nam się w tym samym dniu nigdy nie wiadomoWow, Ale maleńka śliczna Kruszynka.
Patrycja to masz termin blisko mojego, ja mam 2 luty.
Mam nadzieje ze po środzie dostanę fotki Kingusi
to jest uwarunkowane tym czy masz mocne miesnie brzucha - te dziewczyny ktore cwiczyly przed ciaza beda miec wypukly i jakby przytrzymany miesniami brzuszek, a jesli nie cwiczylas to zupelnie normalne ze tak ci sie on uklada.
A to nasze Słoneczko termin na 3 lutego wyszedł:-) niecałe 400g
Zobacz załącznik 165846
Nie na darmo mnie tak codziennie kopie jak takie duże to nasze maleństwo:-)buu ja wiem, że miałam słabe mięśnie brzucha, a raczej nie miałam ich w ogóle:-( i to znaczy, że będę miała brzydkie brzuszysko jakies porozwlekane??buuuu:-(
Patyrycja śliczny skarbek :-) i duży:-)