reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do ud :-D ale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??

to jest uwarunkowane tym czy masz mocne miesnie brzucha - te dziewczyny ktore cwiczyly przed ciaza beda miec wypukly i jakby przytrzymany miesniami brzuszek, a jesli nie cwiczylas to zupelnie normalne ze tak ci sie on uklada.

A to nasze Słoneczko termin na 3 lutego wyszedł:-) niecałe 400g:-D
Nasza Kruszynka_18.09.09.jpg

to jest uwarunkowane tym czy masz mocne miesnie brzucha - te dziewczyny ktore cwiczyly przed ciaza beda miec wypukly i jakby przytrzymany miesniami brzuszek, a jesli nie cwiczylas to zupelnie normalne ze tak ci sie on uklada.

buu ja wiem, że miałam słabe mięśnie brzucha, a raczej nie miałam ich w ogóle:-( i to znaczy, że będę miała brzydkie brzuszysko jakies porozwlekane??buuuu:-(

A to nasze Słoneczko termin na 3 lutego wyszedł:-) niecałe 400g:-D
Zobacz załącznik 165846

Patyrycja śliczny skarbek :-) i duży:-)

buu ja wiem, że miałam słabe mięśnie brzucha, a raczej nie miałam ich w ogóle:-( i to znaczy, że będę miała brzydkie brzuszysko jakies porozwlekane??buuuu:-(

Patyrycja śliczny skarbek :-) i duży:-)
Nie na darmo mnie tak codziennie kopie jak takie duże to nasze maleństwo:-)

reklama
Patrysia ale cudowne to zdjęcie twojej córeczki :-) I jaka fotogeniczna :-):-):-)
To chyba po mamusi :rofl2: ja też chciałabym mieć taką focię ;-)

Rechotku Super masz ten brzusiek, i jaki uśmiechnięty :rofl2: A cyc masz zajebisty więc nie narzekaj ;-) Niejedna taki by chciała mieć :tak:

Kalinka gratulacje! No to teraz możesz poprosić o praktyki i przygotowywać się do roli mamusi :-)

Do góry