reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Gibaga przeslicznie wyglądałaś jak księżniczka!:tak::-)

dzieki dzieki....co do wygladu to nie wiem ale napewno czulam sie jak jedna:p hahatak sie stresowalam a w sumie nie bylo czym...przed zlozeniem sobie przysieg...sie rozbeczalam(tesc moj jest pastorem i dawal nam slub) popatrzyl na mnie i zaczal ryczec a potem ja na niego zerknelam i zobaczylam ze on ryczy ro sie jeszcze bardziej rozbeczalam haha i tak sobie podawalismy ta bidna husteczke z reki do reki haha

reklama
:-):-):-)Dzięki dziewczynki!!! To naprawde fajne przeczytać że mój brzucio wygląda ciążowo a nie zwyczjnie grubo!

Kalina - super dzieciątko - nie mogę uwierzyć ze za 5 miesięcy i nasze będziemy trzymać w rękach :)

:-):-):-)Dzięki dziewczynki!!! To naprawde fajne przeczytać że mój brzucio wygląda ciążowo a nie zwyczjnie grubo!

Kalina - super dzieciątko - nie mogę uwierzyć ze za 5 miesięcy i nasze będziemy trzymać w rękach :)

wedlug mnie wcale nie wygladasz grubo tylko CIAZOWO....a swoja droga moja szwagierka na stwierdzenie mej tesciowej ze widac mi juz brzuszek stwierdzila ze ja poprostu grubo wygladam a nie ciazowo....taka zmija haha

reklama
Do góry