reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

Gibaga jak ja mogłam pominąć Twoje fotki tutaj??? wlazłam tu dzisiaj, patrzę, że za coś dziękujesz myślę "co jest??", patrzę stronka wcześniej, a tam... Ty w sukni slubnej!!ślicznie wyglądałaś naprawdę :*

reklama
Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili :p

moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli :))...

AguśZakochana i Gibaga Cuuudnie wyglądałyście obie :-) Nie ma co, wszystkie Agi to są fajne laski 15_9_22[1].gif

Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili :p

moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli :))...

aż mi się rodzic "zachciało" hehe:-p

haha a wszystki lutowki to swiruski...dzieki dziewczyny tygrynka co do fotek to mam w albumach na bb...a na NK to narazie zostawie tak jak jest ale sobie ciazowa sesje zdjeciowa mam w planie walnac to sie w tedy zobaczy:p

Gucha,siuniab, tygrynka dzieki jeszcze raz:))))))))))))

a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do ud :-D ale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??

reklama
Do góry