reklama
Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili
moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli )...
moja koleżanka ze studiów rodziła 09.09.09 parę godzin, w końcu musiało być cesarskie i jest na świecie 3kg Zosia, a 10.09.09 przyjaciółka męża rodziła 17 godz i w końcu też cesarka i 3200 kg chłopczyk (mikołaj albo Sebastian, 3 dni po porodzie jeszcze nie wiedzieli )...
Ilonaa
Mein Schatz :)
Kalina słodki maluszek, pogratuluj rodzicom od sekty lodówek hehe ile bym dała żeby zobaczyć ich spojrzenie w tej chwili
aż mi się rodzic "zachciało" hehe
haha a wszystki lutowki to swiruski...dzieki dziewczyny tygrynka co do fotek to mam w albumach na bb...a na NK to narazie zostawie tak jak jest ale sobie ciazowa sesje zdjeciowa mam w planie walnac to sie w tedy zobaczy
Gucha,siuniab, tygrynka dzieki jeszcze raz)))))))))))
Gucha,siuniab, tygrynka dzieki jeszcze raz)))))))))))
o matko.. to rzeczywiscie zmija
a taka zmija bo ona jest jakos w 28tc no to u niej juz porzadnie widac i wiesz ze niby taka doswiadczona jest(a to pierwsze jej dziecko)....zazdrosnica jest bo nie jest juz pepkiem swiata haha
ale co tam niech sobie pozrzedzi
a wiecie co, ja po raz kolejny usłyszałam, że mi brzuszek idzie tak jakby wszerz, na boki, a nie do przodu, w sensie że całościowo rośnie... czy to dobrze czy źle??? jak patrzę w lustrze wprost na siebie to aż tak bardzo nie widać, że jestem w ciąży, tylko "dużo mnie" od piersi do ud ale z boku to już ładniutka ciąża ktorej z niczym nie pomylisz...no to już sama nie wiem czy mi dobrze, ładnie rośnie brzuchol czy nie??jutro cyknę fotkę to mi powiecie ok??
reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Kochana poczekaj jeszcze pare miesięcy co?aż mi się rodzic "zachciało" hehe