reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama

Ilonaa
ooooooo :-) a gdzie konkretnie? Ja na Os. Zielonym :)
shingle dziękuję, a sweterek kupiony na allegro ;-):-D

No to jeszcze na deser 3 fotki moich skarbów, a jak wezmę płytkę od moich rodziców z naszego ślubu to też kilka powrzucam ;-)

To rzut beretem, bo ja Marynarki :-) Fajniutkiego masz synka :-)

Shingle, a Ty teraz nie masz przypadkiem czarnych włosków ?:-p

To prawda, że kobiety w dniu ślubu wyglądają najpiękniej;-):-)

oj to masz szczęście, bo ja mam podobnie jak Pysia-namierzę się, namęczę, a i tak jest cud jak wychodzę z jednym!
Pysiu sukienkę kupiłam w sklepie z ubraniami ciążowymi Haloo w Poznaniu, ale widziałam już ją wcześniej w sklepie internetowym Sklep internetowy Haloo: Sukienka 2.2 kosztuje nawet 4 zł mniej niż w sklepie :) rozmiar kupiłam taki jak przed ciążą (M), leżała idealnie, co prawda ja bym wolała ciut krótszą (przed kolano nie za) ale nic z nią nie robiłam (bo początkowo chciałam skrócić) bo ma oryginalnie przód dłuższy na duży brzuszek, a ja widzę siebie w niej na Wigilii i w Sylwestra (z założeniem,że mojemu telewizorowi a już na pewno mężowi będzie miło jak chociaż ładnie się ubiorę :-p), a więc na pewno się przyda :D jest też czarna i beżowa, ale mi najbardziej odpowiedni wydawał się brąz, bo to taka bardziej ciemna czekolada :) Pysia bawiłam się w niej do 5 rano, leżała jak ulał, więc spokojnie mogę polecić! a po ciąży można sprzedać albo wyrównać przód i dalej mieć sukienkę na imprezy :)

No co ty opowiadasz. Trzeba się naszukać i kupe kasy wydać, ale da się kupić niemal każdą literkę ;-). Ja mam mały biust, a i tak musze kupować dużą literkę, jak na standardy i wiedzę bab ze sklepu z blelizną i musze się naszukać. Ale mam naszczęście jeden sklep gdzie nie ma z tym problemu. W katowicach też tu podobno sa ze dwa takie, gdzie pani na coś wiedzkego niż D nei robi mega dziwnej miny i nie daje babcinych namiotów :-)
no zgodzę się że można dostaniesz 80 e-f ale za jaką cene ponad 100 a ja za 4 staniki z UK płace około 50zł jak na wyprzedaży kuzynka dorwie i są przepiękne i sexy

reklama
Do góry