reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama

Ilonaa
ooooooo :-) a gdzie konkretnie? Ja na Os. Zielonym :)
shingle dziękuję, a sweterek kupiony na allegro ;-):-D

No to jeszcze na deser 3 fotki moich skarbów, a jak wezmę płytkę od moich rodziców z naszego ślubu to też kilka powrzucam ;-)

To rzut beretem, bo ja Marynarki :-) Fajniutkiego masz synka :-)

Shingle, a Ty teraz nie masz przypadkiem czarnych włosków ?:-p

To prawda, że kobiety w dniu ślubu wyglądają najpiękniej;-):-)

oj to masz szczęście, bo ja mam podobnie jak Pysia-namierzę się, namęczę, a i tak jest cud jak wychodzę z jednym!
Pysiu sukienkę kupiłam w sklepie z ubraniami ciążowymi Haloo w Poznaniu, ale widziałam już ją wcześniej w sklepie internetowym Sklep internetowy Haloo: Sukienka 2.2 kosztuje nawet 4 zł mniej niż w sklepie :) rozmiar kupiłam taki jak przed ciążą (M), leżała idealnie, co prawda ja bym wolała ciut krótszą (przed kolano nie za) ale nic z nią nie robiłam (bo początkowo chciałam skrócić) bo ma oryginalnie przód dłuższy na duży brzuszek, a ja widzę siebie w niej na Wigilii i w Sylwestra (z założeniem,że mojemu telewizorowi a już na pewno mężowi będzie miło jak chociaż ładnie się ubiorę :-p), a więc na pewno się przyda :D jest też czarna i beżowa, ale mi najbardziej odpowiedni wydawał się brąz, bo to taka bardziej ciemna czekolada :) Pysia bawiłam się w niej do 5 rano, leżała jak ulał, więc spokojnie mogę polecić! a po ciąży można sprzedać albo wyrównać przód i dalej mieć sukienkę na imprezy :)

No co ty opowiadasz. Trzeba się naszukać i kupe kasy wydać, ale da się kupić niemal każdą literkę ;-). Ja mam mały biust, a i tak musze kupować dużą literkę, jak na standardy i wiedzę bab ze sklepu z blelizną i musze się naszukać. Ale mam naszczęście jeden sklep gdzie nie ma z tym problemu. W katowicach też tu podobno sa ze dwa takie, gdzie pani na coś wiedzkego niż D nei robi mega dziwnej miny i nie daje babcinych namiotów :-)
no zgodzę się że można dostaniesz 80 e-f ale za jaką cene ponad 100 a ja za 4 staniki z UK płace około 50zł jak na wyprzedaży kuzynka dorwie i są przepiękne i sexy

reklama
Do góry