reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
To ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)

Załączniki

• Bez nazwy 2.jpg
    Bez nazwy 2.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 53
  • Bez nazwy 4.jpg
    Bez nazwy 4.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 57
  • PlenerS00.jpg
    PlenerS00.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 54
  • PlenerS21.jpg
    PlenerS21.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 52
  • PlenerS18.jpg
    PlenerS18.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 48
  • PlenerS30.jpg
    PlenerS30.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 58
Rechot pięknie Ci dziękuję, ale księżniczki nie mają tyle kilogramów :-p

A tu wakacje 2009. Ostatnie zdjęcie zrobił nam nasz synuś :-D

Załączniki

• DSC08568.jpg
    DSC08568.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 46
  • DSC08528.jpg
    DSC08528.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 62
  • DSC08766.jpg
    DSC08766.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC08787.jpg
    DSC08787.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 49
  • DSC08694.jpg
    DSC08694.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 51
  • DSC08867.jpg
    DSC08867.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 55
patrycja214 widzę, że jesteś z Mielca :) Mój mężuś jest z okolic Mielca :) i często przejeżdżam przez Mielec do teściów :)
No to jak będziesz przejazdem zapraszam na kawusię i ciacho:-D
To ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)
Naprawdę wyglądałaś na swoim ślubie jak prawdziwa księżniczka:tak: Sesyjka cud, miód, malinki:tak::-) Prześlicznie wyglądasz:tak:

tak tylko staniory jak dwa berety na gumce cyckonosze musi mi kuzynka w anglii kupować bo u nas beznadziejne jak dla starych bab

No co ty opowiadasz. Trzeba się naszukać i kupe kasy wydać, ale da się kupić niemal każdą literkę ;-). Ja mam mały biust, a i tak musze kupować dużą literkę, jak na standardy i wiedzę bab ze sklepu z blelizną i musze się naszukać. Ale mam naszczęście jeden sklep gdzie nie ma z tym problemu. W katowicach też tu podobno sa ze dwa takie, gdzie pani na coś wiedzkego niż D nei robi mega dziwnej miny i nie daje babcinych namiotów :-)

A mnie Mama zaopatrzyła w sobotę w staniki :rofl2: Kupiła mi 3 superowe :-D i zapłaciła 120 zł tylko. A są bardzo mięciutkie i przyzwoite. Ja też nie cierpię takich starobabcinych namiotów...

reklama
Tygrynka piękną miałaś tą sukienkę na ślubie. Też właśnei wybieram się do koleżanki i myslę o czymś takim. Zdradź gdzie ją kupiłaś :-)

Do góry