reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

reklama
To ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)

Załączniki

• Bez nazwy 2.jpg
    Bez nazwy 2.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 49
  • Bez nazwy 4.jpg
    Bez nazwy 4.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 52
  • PlenerS00.jpg
    PlenerS00.jpg
    38,4 KB · Wyświetleń: 50
  • PlenerS21.jpg
    PlenerS21.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 48
  • PlenerS18.jpg
    PlenerS18.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 44
  • PlenerS30.jpg
    PlenerS30.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 54
Rechot pięknie Ci dziękuję, ale księżniczki nie mają tyle kilogramów :-p

A tu wakacje 2009. Ostatnie zdjęcie zrobił nam nasz synuś :-D

Załączniki

• DSC08568.jpg
    DSC08568.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 42
  • DSC08528.jpg
    DSC08528.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC08766.jpg
    DSC08766.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 39
  • DSC08787.jpg
    DSC08787.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 45
  • DSC08694.jpg
    DSC08694.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 47
  • DSC08867.jpg
    DSC08867.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 51
patrycja214 widzę, że jesteś z Mielca :) Mój mężuś jest z okolic Mielca :) i często przejeżdżam przez Mielec do teściów :)
No to jak będziesz przejazdem zapraszam na kawusię i ciacho:-D
To ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)
Naprawdę wyglądałaś na swoim ślubie jak prawdziwa księżniczka:tak: Sesyjka cud, miód, malinki:tak::-) Prześlicznie wyglądasz:tak:

tak tylko staniory jak dwa berety na gumce cyckonosze musi mi kuzynka w anglii kupować bo u nas beznadziejne jak dla starych bab

No co ty opowiadasz. Trzeba się naszukać i kupe kasy wydać, ale da się kupić niemal każdą literkę ;-). Ja mam mały biust, a i tak musze kupować dużą literkę, jak na standardy i wiedzę bab ze sklepu z blelizną i musze się naszukać. Ale mam naszczęście jeden sklep gdzie nie ma z tym problemu. W katowicach też tu podobno sa ze dwa takie, gdzie pani na coś wiedzkego niż D nei robi mega dziwnej miny i nie daje babcinych namiotów :-)

A mnie Mama zaopatrzyła w sobotę w staniki :rofl2: Kupiła mi 3 superowe :-D i zapłaciła 120 zł tylko. A są bardzo mięciutkie i przyzwoite. Ja też nie cierpię takich starobabcinych namiotów...

reklama
Tygrynka piękną miałaś tą sukienkę na ślubie. Też właśnei wybieram się do koleżanki i myslę o czymś takim. Zdradź gdzie ją kupiłaś :-)

Do góry