reklama
To ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)
Załączniki
Rechot pięknie Ci dziękuję, ale księżniczki nie mają tyle kilogramów
A tu wakacje 2009. Ostatnie zdjęcie zrobił nam nasz synuś
Załączniki
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
No to jak będziesz przejazdem zapraszam na kawusię i ciachopatrycja214 widzę, że jesteś z Mielca Mój mężuś jest z okolic Mielca i często przejeżdżam przez Mielec do teściów
Naprawdę wyglądałaś na swoim ślubie jak prawdziwa księżniczka Sesyjka cud, miód, malinki:-) Prześlicznie wyglądaszTo ja Wam pokażę fotki z naszego ślubu (czerwiec 2002)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Jakie kilogramy wyglądasz kwitnąco jak przyszła szczęśliwa mamusia i tak trzymajRechot pięknie Ci dziękuję, ale księżniczki nie mają tyle kilogramów
_Pysia_
Fanka BB :)
tak tylko staniory jak dwa berety na gumce cyckonosze musi mi kuzynka w anglii kupować bo u nas beznadziejne jak dla starych bab
No co ty opowiadasz. Trzeba się naszukać i kupe kasy wydać, ale da się kupić niemal każdą literkę ;-). Ja mam mały biust, a i tak musze kupować dużą literkę, jak na standardy i wiedzę bab ze sklepu z blelizną i musze się naszukać. Ale mam naszczęście jeden sklep gdzie nie ma z tym problemu. W katowicach też tu podobno sa ze dwa takie, gdzie pani na coś wiedzkego niż D nei robi mega dziwnej miny i nie daje babcinych namiotów :-)
reklama