reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

siuniab mam identycznie duzy! :):):) juz ludziska widza :) ale on wybebzunił mi przez bardzo krotki okres ! najpierw nie mialam prawie nic, a w ciagu kilku dni zrobil sie az taki! Musze majtochy ciazowe do tego kupic. Bylam w sklepie i sa bardzo drogie, po 50 zl za jedne :|

Pysia, dzieki, sprawdze :)

reklama
Siuniab wow ! ale masz brzusio już :-):-)

Chyba przestane wchodzić w ten wątek, bo się swoim zacznę przejmować, że coś nie tak hehe

Luzik ;-) Każda z nas jest inna - jedne mają duże brzuchy inne małe. Niektórym szybko "wychodzą" a innym się pokazują brzuszki w 3 trymestrze. Dopóki wyniki badań są ok nie ma się czym martwić :-D

mi tez lekarka powiedziała, że nie ma się czym martwić, brzuch może wyskoczyć późno i waga też nie ma znaczenia, jeśli dziecko się dobrze rozwija i ma miejsce na skakanie :-)

Boję się jedynie żeby przy takim nagłym powiększeniu brzuszka skóra się nie zdziwiła i żeby rozstępy się nie zrobiły..

A to jest także bardzo indywidualna cecha.
A jak Ci piersi rosły (za młodu :rofl2:) to urosły gwałtownie czy stopniowo ?
Ja niestety mam tendencje do rozstępów i niewiele potrafię zdziałać.
w poprzedniej ciąży nie zrobił mi się żaden rozstęp na brzuchu tylko na biodrach i udach... A dwa tygodnie po porodzie na brzuchu mi się jeszcze kilka pojawiło :eek:

Dla mnie to za młodu za mało stanowczo urosły ;-), to może brzuch tez będzie mały.
Ja mam niesety cale plecy poorane roztepami, i uda też. Niestety kiedyś sie pochorowałam i w ciągu tygodnia "zrzuciłam" 12 kilo.

no, to było w 8 klasie. Miałam z 155-160, a ważyłam troche ponad 30 kilo. Wygladałam koszmarnie. Nic nie jadłam i prawie nei piłam. na szczescie tylko tydzsień, potem zaczęłam wracać do siebie ,ale też tyć i roztepy gotowe

reklama
12 kilo wow bardzo dużo...

a co do moich piersi to hmmm....dość wcześnie mi urosły i od razu miałam miseczkę B, a przez Liceum dobiły do C, a teraz D heheheheh

Do góry