reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

siuniab mam identycznie duzy! :):):) juz ludziska widza :) ale on wybebzunił mi przez bardzo krotki okres ! najpierw nie mialam prawie nic, a w ciagu kilku dni zrobil sie az taki! Musze majtochy ciazowe do tego kupic. Bylam w sklepie i sa bardzo drogie, po 50 zl za jedne :|

Pysia, dzieki, sprawdze :)

reklama
Siuniab wow ! ale masz brzusio już :-):-)

Chyba przestane wchodzić w ten wątek, bo się swoim zacznę przejmować, że coś nie tak hehe

Luzik ;-) Każda z nas jest inna - jedne mają duże brzuchy inne małe. Niektórym szybko "wychodzą" a innym się pokazują brzuszki w 3 trymestrze. Dopóki wyniki badań są ok nie ma się czym martwić :-D

mi tez lekarka powiedziała, że nie ma się czym martwić, brzuch może wyskoczyć późno i waga też nie ma znaczenia, jeśli dziecko się dobrze rozwija i ma miejsce na skakanie :-)

Boję się jedynie żeby przy takim nagłym powiększeniu brzuszka skóra się nie zdziwiła i żeby rozstępy się nie zrobiły..

A to jest także bardzo indywidualna cecha.
A jak Ci piersi rosły (za młodu :rofl2:) to urosły gwałtownie czy stopniowo ?
Ja niestety mam tendencje do rozstępów i niewiele potrafię zdziałać.
w poprzedniej ciąży nie zrobił mi się żaden rozstęp na brzuchu tylko na biodrach i udach... A dwa tygodnie po porodzie na brzuchu mi się jeszcze kilka pojawiło :eek:

Dla mnie to za młodu za mało stanowczo urosły ;-), to może brzuch tez będzie mały.
Ja mam niesety cale plecy poorane roztepami, i uda też. Niestety kiedyś sie pochorowałam i w ciągu tygodnia "zrzuciłam" 12 kilo.

no, to było w 8 klasie. Miałam z 155-160, a ważyłam troche ponad 30 kilo. Wygladałam koszmarnie. Nic nie jadłam i prawie nei piłam. na szczescie tylko tydzsień, potem zaczęłam wracać do siebie ,ale też tyć i roztepy gotowe

reklama
12 kilo wow bardzo dużo...

a co do moich piersi to hmmm....dość wcześnie mi urosły i od razu miałam miseczkę B, a przez Liceum dobiły do C, a teraz D heheheheh

Do góry