reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

za to u mnie dziewczynki jest dosyc nietypowo, bo nosze teraz 75 E (normalnie 75 D) i panie niestety mowia mi ze nie maja takich rozmiarow, obojetne gdzie pojde, ale za to mowia ze jak chce to zamowia, daja katalogi zebym wybrala model, ale mi sie to nie usmiecha, zrobia sobie problem a ja sie na nic nie zdecyduje - przeciez tak tez moze byc, a bedzie mi wtedy napewno glupio.

reklama
To bardzo proste kliknij na suwaczek którejś dziewczyny i Cie przekieruje na strone gdzie się tworzy suwaczki powybieraj tam wszystko powpisuj dane i na końcu będziesz miała 3 kody przekopiuj bodajże BB Code czy jakoś tak wejdź na naszym forum w ustawienia konta z boku powinnaś mieć taki pasek "Twój panel kontrolny" poszukaj zakładki edytuj sygnaturę i wklej w okienko ten BB Code potem daj zapisz i już:-)
Wiem że nie tutaj się takie rzeczy pisze ale trzeba sobie na bieżąco pomagać;-)

ja też wiem, że to nie miejsce na to, ale chcę bardzo podziękować Patrycji za pomoc :* :)

za to u mnie dziewczynki jest dosyc nietypowo, bo nosze teraz 75 E (normalnie 75 D) i panie niestety mowia mi ze nie maja takich rozmiarow, obojetne gdzie pojde, ale za to mowia ze jak chce to zamowia, daja katalogi zebym wybrala model, ale mi sie to nie usmiecha, zrobia sobie problem a ja sie na nic nie zdecyduje - przeciez tak tez moze byc, a bedzie mi wtedy napewno glupio.

ja mam identycznie! Też noszę 75 lub 80 D i głupio mi zamawiać, a potem nie kupić... Ale nawet nie wiem jaki teraz powinnam mieć, bo pierwszy w ciąży jaki kupiłam to 80D w Marks & Spencer i był dobry! Chyba mają zawyżoną rozmiarówkę... Ale już przyszedł czas na ciążowy.. Nie chce mi się latać za E czy F zwłaszcza, że mówicie, że trzeba się namęczyć by coś ładnego znaleźć...

A to my po dzisiejszej kąpieli :) Kurczę ciężko samej sobie zrobić fotkę :-D Trochę niewyraźne, ale już mi się nie chciało robić nowego. Następnym razem poproszę męża :-p

Dziewczyny jak patrzę na Wasze brzuszki to mnie taka radość przepełnia tak samo jak obserwuję swój brzucho hihii

16tydz.jpg

Ostatnia edycja:
Jestem naturalną jasną blondynką. Na głowie już miałam każdy kolor, przez ostatnie 3 lata czarne, ale już mi się nie chce farbować włosów, więc powoli wracam do jasnych...

Dziękuję Kobitki za miłe słowa :rofl2:

A to my po dzisiejszej kąpieli :) Kurczę ciężko samej sobie zrobić fotkę :-D Trochę niewyraźne, ale już mi się nie chciało robić nowego. Następnym razem poproszę męża :-p

Dziewczyny jak patrzę na Wasze brzuszki to mnie taka radość przepełnia tak samo jak obserwuję swój brzucho hihii
czaderski typowy już ciążowy bimbałek

reklama
Super brzuch :)

Rechot no za taką cenę to faktycznie nawet nei warto się zastanawiać czy w polsce są.
Ja kupuję teraz 70F i na szczęscie w moim sklepie Pani wyciąga minimum 10 i to w róznych kolorach i fasonach, no i cena 70 zł też nie jest taka zła. Kataszaone polecam małe sklepiki, tam mozna czasem cuda znaleść:-)

Do góry