reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
ekhm... ten no... żebym ja umiała :-D:-D:-D
jeszcze do suwaczka nie doszłam, grunt, że ze zdjęciami sobie radzę :-)
jestem w 17 tygodniu :-)

ekhm... ten no... żebym ja umiała :-D:-D:-D
jeszcze do suwaczka nie doszłam, grunt, że ze zdjęciami sobie radzę :-)
jestem w 17 tygodniu :-)
To bardzo proste kliknij na suwaczek którejś dziewczyny i Cie przekieruje na strone gdzie się tworzy suwaczki powybieraj tam wszystko powpisuj dane i na końcu będziesz miała 3 kody przekopiuj bodajże BB Code czy jakoś tak wejdź na naszym forum w ustawienia konta z boku powinnaś mieć taki pasek "Twój panel kontrolny" poszukaj zakładki edytuj sygnaturę i wklej w okienko ten BB Code potem daj zapisz i już:-)
Wiem że nie tutaj się takie rzeczy pisze ale trzeba sobie na bieżąco pomagać;-)

reklama

Ilonaa
ooooooo :-) a gdzie konkretnie? Ja na Os. Zielonym :)
shingle dziękuję, a sweterek kupiony na allegro ;-):-D

No to jeszcze na deser 3 fotki moich skarbów, a jak wezmę płytkę od moich rodziców z naszego ślubu to też kilka powrzucam ;-)

Załączniki

• IMG_1169.jpg
    IMG_1169.jpg
    26,1 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC02178.jpg
    DSC02178.jpg
    30,9 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC00960.jpg
    DSC00960.jpg
    37,1 KB · Wyświetleń: 36
Do góry