reklama
tak tylko staniory jak dwa berety na gumce cyckonosze musi mi kuzynka w anglii kupować bo u nas beznadziejne jak dla starych babRechot Kobito - jakie Ty masz biuścicho Wyglądasz świetnie
superasty jaki brzusiowaty extrato i ja pokażę swoje brzuszysko... jakieś wielkie mi się wydaje :-)
fotki z zeszłego tygodnia
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Ale masz śliczny brzuszek a jaki już duży też taki chcę:-(to i ja pokażę swoje brzuszysko... jakieś wielkie mi się wydaje :-)
alexandriaa
Fanka BB :)
to i ja pokażę swoje brzuszysko... jakieś wielkie mi się wydaje :-)
Świetny brzuszek. Naprawdę już duży Zazdroszcze. A w którym jesteś tygodniu??? Wstaw suwaczek
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
To bardzo proste kliknij na suwaczek którejś dziewczyny i Cie przekieruje na strone gdzie się tworzy suwaczki powybieraj tam wszystko powpisuj dane i na końcu będziesz miała 3 kody przekopiuj bodajże BB Code czy jakoś tak wejdź na naszym forum w ustawienia konta z boku powinnaś mieć taki pasek "Twój panel kontrolny" poszukaj zakładki edytuj sygnaturę i wklej w okienko ten BB Code potem daj zapisz i już:-)ekhm... ten no... żebym ja umiała
jeszcze do suwaczka nie doszłam, grunt, że ze zdjęciami sobie radzę :-)
jestem w 17 tygodniu :-)
Wiem że nie tutaj się takie rzeczy pisze ale trzeba sobie na bieżąco pomagać;-)
reklama
Ilonaa ooooooo :-) a gdzie konkretnie? Ja na Os. Zielonym
shingle dziękuję, a sweterek kupiony na allegro ;-)
No to jeszcze na deser 3 fotki moich skarbów, a jak wezmę płytkę od moich rodziców z naszego ślubu to też kilka powrzucam ;-)
Załączniki