reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

mój facet to pindo....... w życiu się ze mną nie ożeni musze sobie znaleźć bogatego kochanka, będzie na pocieszenie <ha ha ha>
lecę kupić trochę podłego żarcia dla cukromaniaków.....

Kochana, a czy Twoj luby wie, ze Ci na tym zalezy, ze dla Ciebie wazne jest, aby byc oficjalnie jego zona? Bo niestety z chlopami trzeba czasami zastosowac łopatologie i powiedziec prosto z mostu.

reklama
PYSIA wyglądałaś prześlicznie:tak: Nietypowo ale super:tak: Na pewno Wasz ślub utkwił wszystkim w pamięci pozytywnie:tak:

Ten sam problem co rechot ... kasa ...
Mało że nie ma na ślub , to jeszcze jakbym go wzięła to odebrano by mi prawo do renty rodzinnej po ojcu ... Więc narazie ślubu nie będzie .

kassssyyy nie maaaaa

Rechot a kto Ci każe robić weselicho. My wydaliśmy 4 kafle i zorganizowaliśmy wszystko w miesiąc. No chyba że marzysz o wielkim weselu to inna sprawa. Warto czekać:-). Ja nigdy nie chciałam zapozyczać siez powodu ślubu. Jakby mnei było stać wydać tyle kasy to może bym się zdecydowała. Ale ani mnie i meza, a ni rodziców nie było na to stać.

kassssyyy nie maaaaa

My 4 lata temu tez chcielismy wziasc slub, ale nie bylo jeszcze kasy na wesele, wiec ustalismy ze slub koscielny i wesele beda dopeiro rok pozniej, a szybciutko zalatwilismy cywilny. W urzedzie placi sie grosze za udzielenie slubu, i tyle Wam wystarczy dla Waszej psychiki-uwierz mi bo to przerabialam. My jedynie co to zaprosilismy rodzicow, babcie i chrzestnych na obiad do restauracji po wszystkim, ot tyle. Ale tego tez byc nie musi, to juz byla nasza dodatkowa decyzja. Za ktora zreszta zaplacili po polowie rodzice z obu stron. A wszelakie formalnosci byly wszedzie juz latwiejsze.

My 4 lata temu tez chcielismy wziasc slub, ale nie bylo jeszcze kasy na wesele, wiec ustalismy ze slub koscielny i wesele beda dopeiro rok pozniej, a szybciutko zalatwilismy cywilny. W urzedzie placi sie grosze za udzielenie slubu, i tyle Wam wystarczy dla Waszej psychiki-uwierz mi bo to przerabialam. My jedynie co to zaprosilismy rodzicow, babcie i chrzestnych na obiad do restauracji po wszystkim, ot tyle. Ale tego tez byc nie musi, to juz byla nasza dodatkowa decyzja. Za ktora zreszta zaplacili po polowie rodzice z obu stron. A wszelakie formalnosci byly wszedzie juz latwiejsze.

dokładnie, slub w urzedzie to 81zł :-), czeka się 30 dni na termin. My mielismy przyjęcie na 23 osoby. Mi to wystarczyło, a i tak kościelnego nie mam zamiaru brać.

30 dni to chyba nie bo jak ja teraz poszlam to sie okazuje,ze np w Poznaniu, jedyny i ostatni wolny termin w tym roku to 28 grudzien. :sorry::sorry:
dlatego zrezygnowalam...

za duzo osob sie rozwodzi :/

a oto ja na dzisiejszym spacerku :) brzuszek mam juz naprawde duzy....

Załączniki

• IMG_3784.jpg
    IMG_3784.jpg
    34,3 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Do góry