A dziekuje te spodnie ratuja mi zycie a co najlepsze nie sa to typowo ciazowe spodnie, ale kupione w zwyklym sklepie...Kupilam je juz w ciazy, na samym poczatku (a ze brzuszek u mnie pojawil sie juz w 2. miesiacu, to szukalam juz spodni na gumce) w Diversie. Akurat trafilam na jakas fajna przecene 50% i kosztowaly mnie ok. 50 zl. Sprawdzaja sie rewelacyjnie. Sa niskie, maja czesciowo wbudowana gumke i troczek...dzieki temu sluza mi od 2. miesiaca doskonale
reklama
_Pysia_
Fanka BB :)
Zawsze tak mówią, potem trzeba pomarudzić i dają normalny termin.30 dni to chyba nie bo jak ja teraz poszlam to sie okazuje,ze np w Poznaniu, jedyny i ostatni wolny termin w tym roku to 28 grudzien.
dlatego zrezygnowalam...
za duzo osob sie rozwodzi :/
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczny brzuszek Tylko pozazdrościća oto ja na dzisiejszym spacerku brzuszek mam juz naprawde duzy....
Nie, w Poznaniu faktycznie jest ciężko, mi w czerwcu zaproponowali koniec października, po znajomości udało się lipiec, ale w... pokoju kierownika, więc podziękowaliśmy... Pojechaliśmy do Kórnika (piękny zameczek pod Poznaniem) i tam mieliśmy do wyboru dni i godziny... Co prawda my sobie wzięliśmy wtorek, bo tak mieliśmy salę (cały ślub załatwialiśmy w 3-4 tygodnie, nie obyło się bez niespodzianek, ale wszystko udało się nad wyraz dobrze )
olenka12345
Mamuśki tak oglądałam Wasze zdjęcia i musze przyznac,że wszystkie wyglądałyście bajecznie!jak Księżniczki,Pysiu jak dla mnie rewelacja..w dzisiejszych czasach ciężko o orginał ,a Ty jesteś nim w 100%!! Super:-)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-)
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:-)
reklama
alexandriaa
a to ja z lipca i my z naszego "ślubiku"
Ślicznie wyglądałaś!! Ale co te zdjęcia takie malutkie Chciałam obejrzeć Twoją sukienkę bo chyba będę miała podobną z tego co widzę