reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

A dziekuje:) te spodnie ratuja mi zycie :) a co najlepsze nie sa to typowo ciazowe spodnie, ale kupione w zwyklym sklepie...Kupilam je juz w ciazy, na samym poczatku (a ze brzuszek u mnie pojawil sie juz w 2. miesiacu, to szukalam juz spodni na gumce) w Diversie. Akurat trafilam na jakas fajna przecene 50% :) i kosztowaly mnie ok. 50 zl. Sprawdzaja sie rewelacyjnie. Sa niskie, maja czesciowo wbudowana gumke i troczek...dzieki temu sluza mi od 2. miesiaca doskonale :)

reklama
Nie, w Poznaniu faktycznie jest ciężko, mi w czerwcu zaproponowali koniec października, po znajomości udało się lipiec, ale w... pokoju kierownika, więc podziękowaliśmy... Pojechaliśmy do Kórnika (piękny zameczek pod Poznaniem) i tam mieliśmy do wyboru dni i godziny... Co prawda my sobie wzięliśmy wtorek, bo tak mieliśmy salę (cały ślub załatwialiśmy w 3-4 tygodnie, nie obyło się bez niespodzianek, ale wszystko udało się nad wyraz dobrze :))

Mamuśki tak oglądałam Wasze zdjęcia i musze przyznac,że wszystkie wyglądałyście bajecznie!jak Księżniczki,Pysiu jak dla mnie rewelacja..w dzisiejszych czasach ciężko o orginał ,a Ty jesteś nim w 100%!! Super:-):tak:
Pozdrawiam i miłego dnia życzę:):-)

reklama
Do góry