reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Album Fotograficzny

We will rock you .... lubisz tą muze co???? rockowa babka jak nic:-):-):-)

:cool2: no ba, padłabyś słuchając jak trzylatek przez 3 godziny w kólko "śpiewa" We will rock you. Ile nam zajęło rozszyfrowanie o co mu chodzi to już inna sprawa.
Największym problemem związnaym z ciążą jest jak zabezpieczyć regały z płytami, jak dzieciak zacznie chodzić :-D:-D:-D

reklama
dziewczyny, wszystkie wygladalyscie fantastycznie! rzeczywiscie ...ja tez sie po ogladaniu Waszych zdjec rozmarzylam...moze nie czekac z tym slubem....ah! dla takich sukienek warto :-)

Dziękuje Wam za miłe słowa :-)

Pysia bardzo fajny ślub...widać że taki Wasz, a nie dla ciotek itd :-)

Kejt ja kupowałam suknię w Poznaniu bo w jednym salonie sprowadzają kilka modeli z Warszawy. Ale jakbym jej nie dostała w Poznaniu to byłam skłonna jechać do stolicy. Mojej też nikt nie chce kupić!! a jak ktoś zainteresowany to chciałby za jakieś śmieszne pieniądze.

Jak zrzucę zdjątka z fona to wam pokażę moją sukienkę, pojechałam po nią z Poznania do Wągrowca:-)ale warto było bo jest taka jak sobie wymarzyłam, w stylu mojej ukochanej epoki romantyzmu:-) ecru, gdzieniegdzie delikatna koronka mmmmmmmmm, bardzo delikatna, a na zdjęcia z pleneru też pojadę 60 km za Poznań do pałacu w Śmiełowie, tam mieści się muzeum mojego Mickiewicza:tak: (tylko o niego może Maciuś być zazdrosny ihihihih)tamtejszy ogórd jest zrobiny na wzór "Pana Tadeusza" no i w pałacu stoi łóżko na którym spał sam Mickiewicz, podczas pobytu w WLKP hehehe wiem to już chyba zboczenie:tak:

:laugh2: dzięki.
Ja Ci chciałam napisac ze macie przepiękne zdjęcia narzczęnskie. Nie wiem ile macie lat, ale na nich wyglądacie jak para zakochanych nastolatków. mam nadzieję ,że zawsze widzicie tą miłość w oczach.

Jak zrzucę zdjątka z fona to wam pokażę moją sukienkę, pojechałam po nią z Poznania do Wągrowca:-)ale warto było bo jest taka jak sobie wymarzyłam, w stylu mojej ukochanej epoki romantyzmu:-) ecru, gdzieniegdzie delikatna koronka mmmmmmmmm, bardzo delikatna, a na zdjęcia z pleneru też pojadę 60 km za Poznań do pałacu w Śmiełowie, tam mieści się muzeum mojego Mickiewicza:tak: (tylko o niego może Maciuś być zazdrosny ihihihih)tamtejszy ogórd jest zrobiny na wzór "Pana Tadeusza" no i w pałacu stoi łóżko na którym spał sam Mickiewicz, podczas pobytu w WLKP hehehe wiem to już chyba zboczenie:tak:

jak romantycznie, można się rozmarzyć:-p

mój facet to pindo....... w życiu się ze mną nie ożeni musze sobie znaleźć bogatego kochanka, będzie na pocieszenie <ha ha ha>
lecę kupić trochę podłego żarcia dla cukromaniaków.....

Kejt ja kupowałam suknię w Poznaniu bo w jednym salonie sprowadzają kilka modeli z Warszawy. Ale jakbym jej nie dostała w Poznaniu to byłam skłonna jechać do stolicy. Mojej też nikt nie chce kupić!! a jak ktoś zainteresowany to chciałby za jakieś śmieszne pieniądze.
Milena dokładnie!!! Mi laska napisała ostatni ze moze mi zapłacić 300 zł bo znalazła na allegro oferte że ktoś szyje suknie na wzór ze zdjęć za 900zł więc jak ona może mieć za 900 nowa identyczną to mi moze dac właśnie 300zł - myślałam że padnę...

I ja się trochę powtórze ale cała suknia i My w pełnej krasie tutaj: Kasia & Grzes

Powiem Wam że to przecież dopiero co a tyle się zmieniło od tej pory :)

reklama
Do góry