reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
dziękuję bardzo za miłe słowa :)

kochana tam w ogóle był cały ślubik, bo my na razie tylko cywilny wzięliśmy (poniekąd dla dzidziorka :)), a tam były jeszcze wolne miejsca, bo o Poznaniu na najbliższe miesiące można zapomnieć :) co w sumie na dobre nam wyszło, bo sama zapewne wiesz, że tam jest ślicznie :) tylko rodzinka się śmiała z zaproszeń, że polecieliśmy arystokracją, bo: ślub w Zamku w Kórniku, wesele w Pałacyku Pod Lipami w Swarzędzu :D

a to my ja i moje maleństwo dziś rano....ewidentnie rośniemy.....

picture9931.jpg

dzidior rośnie to i mama rośnie :-), a jak dzisiaj znowu usłyszałam i to 3 razy że nic nie widać :zawstydzona/y:. A laska w ciązy dzisiaj mnie isę zapytała: ale to chyba na poczatku jestes ciązy...

Ostatnia edycja:
Śliczny brzusio rechot:tak: ja też słyszę, że przybywa mi kilogramów, niedawno spotkałam koleżankę na przystanku i zauważyła ciążę:tak: pierwsza osoba, która nie mówiła o tyciu z przeżarcia hehehehe

rechot- piekny brzuszek :))))))) ciesze sie, ze u niektorych z Was juz tez widac ciazowy brzunio, bo juz zaczynalam sie zastanawiac czy ze mna cos jest nie tak, ze tak szybko rosnie :-D

reklama
Do góry