reklama
dziękuję bardzo za miłe słowa
kochana tam w ogóle był cały ślubik, bo my na razie tylko cywilny wzięliśmy (poniekąd dla dzidziorka ), a tam były jeszcze wolne miejsca, bo o Poznaniu na najbliższe miesiące można zapomnieć co w sumie na dobre nam wyszło, bo sama zapewne wiesz, że tam jest ślicznie tylko rodzinka się śmiała z zaproszeń, że polecieliśmy arystokracją, bo: ślub w Zamku w Kórniku, wesele w Pałacyku Pod Lipami w Swarzędzu
kochana tam w ogóle był cały ślubik, bo my na razie tylko cywilny wzięliśmy (poniekąd dla dzidziorka ), a tam były jeszcze wolne miejsca, bo o Poznaniu na najbliższe miesiące można zapomnieć co w sumie na dobre nam wyszło, bo sama zapewne wiesz, że tam jest ślicznie tylko rodzinka się śmiała z zaproszeń, że polecieliśmy arystokracją, bo: ślub w Zamku w Kórniku, wesele w Pałacyku Pod Lipami w Swarzędzu
kaasiorek84
Fanka BB :)
Śliczny brzusio rechot ja też słyszę, że przybywa mi kilogramów, niedawno spotkałam koleżankę na przystanku i zauważyła ciążę pierwsza osoba, która nie mówiła o tyciu z przeżarcia hehehehe
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
ślicznie rośniecieJuż masz śliczny 100% ciążowy brzuszeka to my http://www.sweetim.com/s.asp?im=gen&lpver=3&ref=10 ja i moje maleństwo dziś rano....ewidentnie rośniemy.....
reklama