reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
o powiem tak ja siebie do missy sprzed lat, i powiem wam ze z tamta figurą było jej najlepiej, a jak troche mi do niej sprzed lat brakuje ale to ten sam typ :)

:-) Rechot fajowe zdjęcia
to wam się tez pokaże jak spedzam wolny czas :-)

Załączniki

• 19dbdbe44d.jpg
    19dbdbe44d.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 60
  • 06ebaf10ab.jpg
    06ebaf10ab.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 57
  • b34d96cc75.jpg
    b34d96cc75.jpg
    39,2 KB · Wyświetleń: 56
A powiedz zastanawiałaś się już czy będziesz z Maleństwem chodzić na koncerty czy może podrzucisz do babci czy cioci ?
Ja nie lubię akurat takiego "klimatu", ale lubię patrzeć na ludzi który żyją swoją pasją czy muzyką :-)

A powiedz zastanawiałaś się już czy będziesz z Maleństwem chodzić na koncerty czy może podrzucisz do babci czy cioci ?

Na koncerty jak szybko się da :-). Mam juz dla dzidziora małą skórzaną ramoneskę :-).

W tym roku bylismy na Queen z siostrzeńcem, kótry ma 3 latka i świetnie isę bawił. Mamy nadzieję, ze naszemu dziecku muzyka przypadnie do gustu, ale skoro bedzie wychowywany razem z nią od dziecka, a nawet od bycia fasolką (już kilka koncertów teoretycznie zaliczył) to powinno być ok.

Muszę powiedzieć że jak twoje dziecko interesuje się tym samym co Ty to zdecydowanie wzrasta wartość tego co robisz czy słuchasz.
Ja od dziecka jeździłam konno i zaraziłam mojego synka swoją pasją i teraz sprawia mi ona zdecydowanie większą radość.

reklama
Do góry