reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

shingle super brzuszek!!

Julisia mojego też nie widać, tzn ja widzę - mój M też widzi, że mi urósł. Ale nikt poza tym mimo że właśnie chodzę raczej w dopasowanych ciuchach. Wczoraj spotkałam znajomą to się zdziwiła że 4 miesiąc a ja jeszcze brzucha nie mam, że zna dwie dziewczyny które też są w 4 m-cu i one już mają brzuszki.. Zasmuciło mnie to troszkę. Dzisiaj była podobna sytuacja, spotkałam koleżankę ze studiów - też pytała gdzie mój brzuch. Przyznam że jest to trochę denerwujące i smutne takie gadki ludzi.
eee nie przejmuj się, mi w zeszłym tygodniu się pokazał, ale jest jeszcze mały, zresztą to chyba nawet lepiej za 2 miesiące wychodzę za mąż i musze wleźć w sukienkę:baffled: moja mama do 6 miesiąca w normalnych jeansach chodziła, u każdej kobiety wyglada to inaczej;-)

reklama
Ja jestem jak najbardziej za, ponieważ do mojego slubu pozostao 13 miesiecy, wiec pewnie jeszcze nieraz bede Was zameczac zdjeciami sukien i innych niezbednych dodatkow :))

Anisen, Patrycja- GRATULUJE :) i zycze Wam cudownych wspolnych lat pelnych milosci, zrozumienia i radosci z zycia we dwojke, niedlugo we trojke...a w przyszlosci pewnie w wiekszym gronie :))

HEJ DZIEWCZYNKI!!

Dziewczyny szukam wymarzonej sukni slubnej. Mam juz faworytki :-)
Doradzcie mi, oto one:

2. galaxia_1.jpg3.egeo_1.jpg4.edimburgo_1.jpg5.demetrios1383.jpg6.demetrios933(1).jpg7.7008.jpg2.jpg

HELP! :)

Załączniki

• lavanda_1.jpg
    lavanda_1.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 43
Hmmm... Losek, wszystkie sa piekne...mi jednak najbardziej podoba sie galaxia :) ja tez juz przegladam w necie strony z sukniami,ale w sumie nie wiem jak bede wygladala po porodzie...wiec trudno mi sie zdecydowac...a juz mam za duzy brzuszek zeby przymierzac...wiec bede decydowac pewnie ok. kwietnia...mam nadzieje, ze to nie bedzie zbyt pozno...

Losek, mi się podobają te kótre za pierwszą wizyta chyba przyjaciółka Ci polecała. W tych które teraz wkleiłaś nie podobają mi się te falbany. Ale pamiętaj tylko twoje zdanie się liczy. I ewentualnie męża, ale to zależy czy w przesądy wierzysz, czy nie;-). Musisz je poprzymierzać, spojrzeć w lustro i już bedziesz wiedzieć która :)

reklama
Do góry