reklama
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
DziękujeAnisen, Patrycja piękne z Was Panny Młode, gratuluję serdecznie i życze wszystkiego dobrego. Trochę spóźnione ale bardzo szczere życzonka :-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Milenko w imieniu moim i męża dziękuje gorąco :-)
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczny brzuszek a jaki już okrąglutkiPrzedstawiam Wam mojego GRUBASA
Anisen
kochamy Cię mocno
śliczny brzucholek :-)Przedstawiam Wam mojego GRUBASA
AguśZakochana
Mama Milenki ;)
Witajcie Co Wy na to żeby wklejać fotki z naszych przygotowań do ślubów? np. nasze sukienki, welony, ozdoby ,ustrojenie ..próbne makijaże i fryzury... Będziemy się mogły dzięki temu podzielić swoim szczęściem ..a jednocześnie pomóc sobie nawzajem w wyborze
reklama
alexandriaa
Fanka BB :)
shingle super brzuszek!!
Julisia mojego też nie widać, tzn ja widzę - mój M też widzi, że mi urósł. Ale nikt poza tym mimo że właśnie chodzę raczej w dopasowanych ciuchach. Wczoraj spotkałam znajomą to się zdziwiła że 4 miesiąc a ja jeszcze brzucha nie mam, że zna dwie dziewczyny które też są w 4 m-cu i one już mają brzuszki.. Zasmuciło mnie to troszkę. Dzisiaj była podobna sytuacja, spotkałam koleżankę ze studiów - też pytała gdzie mój brzuch. Przyznam że jest to trochę denerwujące i smutne takie gadki ludzi.
Julisia mojego też nie widać, tzn ja widzę - mój M też widzi, że mi urósł. Ale nikt poza tym mimo że właśnie chodzę raczej w dopasowanych ciuchach. Wczoraj spotkałam znajomą to się zdziwiła że 4 miesiąc a ja jeszcze brzucha nie mam, że zna dwie dziewczyny które też są w 4 m-cu i one już mają brzuszki.. Zasmuciło mnie to troszkę. Dzisiaj była podobna sytuacja, spotkałam koleżankę ze studiów - też pytała gdzie mój brzuch. Przyznam że jest to trochę denerwujące i smutne takie gadki ludzi.