reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

jak dajesz "odpoiwedz " to na dole są dodatkowe opcje i przycisk "zarządzaj załącznikami" klikasz masz nowe okienko i napis " przeslil plik..", klikasz przeglądaj, wybierasz zdjęcie kótre chcesz pokazać i klikasz wyślij.
I na samym dole masz zmknij okno i "ta dam" zdjęcie dodane :-)

reklama
To ja :-)

Załączniki

• 1.jpg
    1.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 72
  • 2.jpg
    2.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 83
  • 3.jpg
    3.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 77
  • sesja.jpg
    sesja.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 71
  • IMG_0015.jpg
    IMG_0015.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 78
  • IMG_0324.jpg
    IMG_0324.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 64
  • 60af8335c6.jpg
    60af8335c6.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 70
Losek mi zdecydowanie podoba się galaxia :-) jest piękna.
To ja w takim razie wkleje link do mojej sukienki, tylko ja miałam w kolorze ecru. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest na sprzedaż :-)

Suknia ślubna, Garnitury - Tylko ONA

Hihi Milena widzę że kupowałyśmy suknie w tym samym miejscu :)) Moja też jest do sprzedania tylko nikt nie chce kupic :(

a to dobry pomysł z nasza klasą:-) a na mnie możecie sobie włazić Katarzyna Skrudlik się nazywam:-) choć ostatnio sobie zastzrgałam konto bo mam problemy z eks i nie chce by ktoś "nieodpowiedni" mi właził heheh ale jak dostanę od którejś zaproszenie to napiszcie ze jestescie z forum:)bliżej się dziewuszki poznamy:-)

reklama
ja mam swoja wymarzona suknie, ale jej nie kupie bo raczej za droga..jak znajde ten sklep to wam przysle linki.

kiedys kochalam i nadal lubie ladne skromne sukienki, ale jak te zobaczylam....to sie po rpstu zakochalam ! sa bardzo awangardowe i ja bym akurat dobrze w nich wygladala, bo gora bardzo obcisnieta ( a ja gore mam szczuplutka , tylek hmmmm... typ latynoski :/)a dol baaaaardzo rozkloszowany, napuszony, aj sliczne sa! tylko nie wiem do jakiego samochodu bym sie z tym zmiescila.

AAAAA, zapomnialam, milena- przepiekne te sesje! takie nietypowe! tez takie chce!

Ostatnia edycja:
Do góry