reklama
Mi najbardziej podoba się 6, ale to dlatego, że najbardziej z tych wszystkich jest w moim stylu... Też nie pociagają mnie falbanki, piórka itp, ale może dlatego, że jestem niska, biuściasta i biodrzasta i wyglądałabym jak kokoszka Ale do Ciebie myślę, że będą pasować, a najbardziej 1,2,4.. Nr 7 na żebrach wygląda trochę jak rusztowanie Ale zgadzam się z Pysią, że tylko Twoje zdanie się liczy, poza tym musisz się dobrze czuć w tej sukience, nie tylko wygodnie, ale i pięknie Najlepiej jakbyś nam pokazała jak one wyglądają na Tobie Powodzenia!!
patisia16
6/II/10-3670g szczęścia:)
Śliczna sukienka faktycznie w ogóle brzuszka nie widać to tylko znaczy że super krój jest i cudownie w niej wyglądaszLosek Wszystkie cudowne....
A tu moja przymiarka : suknia Agnes model 1556...Ponoć zakrywa brzuszek
AguśZakochana śliczna sukienka, moja koleżanka miała bardzo podobną, faktycznie zakrywa brzuszek i to jeszcze długo! Ponoć jest wygodna i dobrze się w niej tanczy, czego i Tobie życzę Bardzo wdzięcznie w niej wyglądasz
Czarodziejka
Fanka BB :)
Shingle- ale fajna pileczka ))))
Losek mi zdecydowanie podoba się galaxia :-) jest piękna.
To ja w takim razie wkleje link do mojej sukienki, tylko ja miałam w kolorze ecru. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest na sprzedaż :-)
Suknia ślubna, Garnitury - Tylko ONA
To ja w takim razie wkleje link do mojej sukienki, tylko ja miałam w kolorze ecru. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest na sprzedaż :-)
_Pysia_
Losek mi zdecydowanie podoba się galaxia :-) jest piękna.
WOW, wklejałaś gdzieś foty ze ślubu? bo jak nie, to szybko to nadrób. Chętnie bym ją zobaczyła jak prezentowala się na "normalnej ;-)" osobie, a nie upozowanej modelce.
reklama
_Pysia_
Dziewczyny Wy patrzycie chyba na moją dupę a nie na brzuch buahahaha
Ale ślicznie Wam dziękuję
Przynajmniej dziewczyno wygladasz, jak kobieta w ciąży. Ja dalej wyglądam tak jakby mi się tłuszczyk ze spodni wylewał i do tego ludzie myślą że glupia jakąs jestem skoro w obcisłych bluzkach chodze z takim brzuchem :-). Ja tam Ci gratuluje super brzucha. PS; pupe cięzko na tym zdjęciu ocenić, musisz inna fote wkleić