reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Album Fotograficzny

reklama
Mi najbardziej podoba się 6, ale to dlatego, że najbardziej z tych wszystkich jest w moim stylu... Też nie pociagają mnie falbanki, piórka itp, ale może dlatego, że jestem niska, biuściasta i biodrzasta i wyglądałabym jak kokoszka :D Ale do Ciebie myślę, że będą pasować, a najbardziej 1,2,4.. Nr 7 na żebrach wygląda trochę jak rusztowanie ;) Ale zgadzam się z Pysią, że tylko Twoje zdanie się liczy, poza tym musisz się dobrze czuć w tej sukience, nie tylko wygodnie, ale i pięknie :) Najlepiej jakbyś nam pokazała jak one wyglądają na Tobie :) Powodzenia!!

AguśZakochana śliczna sukienka, moja koleżanka miała bardzo podobną, faktycznie zakrywa brzuszek i to jeszcze długo! Ponoć jest wygodna i dobrze się w niej tanczy, czego i Tobie życzę :) Bardzo wdzięcznie w niej wyglądasz :)

Losek mi zdecydowanie podoba się galaxia :-) jest piękna.
To ja w takim razie wkleje link do mojej sukienki, tylko ja miałam w kolorze ecru. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest na sprzedaż :-)

Suknia ślubna, Garnitury - Tylko ONA

WOW, wklejałaś gdzieś foty ze ślubu? bo jak nie, to szybko to nadrób. Chętnie bym ją zobaczyła jak prezentowala się na "normalnej ;-)" osobie, a nie upozowanej modelce.

No modelka delikatnie mówiąc zrobiona na maksa :-) nie wklejałam zdjęć...jak się nauczę ( czyt.blondynka ) to wkleję specjalnie dla Ciebie ;-)

reklama
Dziewczyny Wy patrzycie chyba na moją dupę a nie na brzuch :-pbuahahaha
Ale ślicznie Wam dziękuję :-D

Przynajmniej dziewczyno wygladasz, jak kobieta w ciąży. Ja dalej wyglądam tak jakby mi się tłuszczyk ze spodni wylewał i do tego ludzie myślą że glupia jakąs jestem skoro w obcisłych bluzkach chodze z takim brzuchem :-). Ja tam Ci gratuluje super brzucha. PS; pupe cięzko na tym zdjęciu ocenić, musisz inna fote wkleić:-D:-D:-D

Do góry