reklama
Czarodziejko, Sulwie - macie super brzuszki, takie okrąglutkie :-)
Moj maz jak zobaczyl te zdjecia to stwierdzil ze ja mam prawie taki sam, to znaczy ze chyba fajny Ale wyskoczyl mi brzusio w ciagu tego tygodnia i to bardzo, mam juz niezla kuleczke. Nie da sie juz tego ukryc, to nie fecik ;-) Ale w sumie to mile, tym bardziej ze waga stoi w miejscu.
Moj maz jak zobaczyl te zdjecia to stwierdzil ze ja mam prawie taki sam, to znaczy ze chyba fajny Ale wyskoczyl mi brzusio w ciagu tego tygodnia i to bardzo, mam juz niezla kuleczke. Nie da sie juz tego ukryc, to nie fecik ;-) Ale w sumie to mile, tym bardziej ze waga stoi w miejscu.
alexandriaa
Fanka BB :)
Anisen, Patrycja - ślicznie wyglądałyście, przepiękne sukienki! Gratuluje i wszystkiego naj
kaasiorek84
Hej dziewuszki zdjatka i wy na nich śliczne;-) zazdroszczę, że macie to już za sobą ja jeszcze czekam 2 miesiące i mam coraz więcej nerwów:-)
Anisen
kochamy Cię mocno
Ilonka zarumieniłam się po czubki włosów ;-)
Kaasiorek84 minie szybko, tyle co był czerwiec i wydawało mi się ze do ślubu szmat czasu a tu już po. Fakt nerwówka , mimo ze to tylko cywilny, ale wszystko poszło gładko. Twój też będzie jak z bajki. Życzę Ci byś w tym dniu była tak szczęśliwa jak myśmy byli :-)
Kaasiorek84 minie szybko, tyle co był czerwiec i wydawało mi się ze do ślubu szmat czasu a tu już po. Fakt nerwówka , mimo ze to tylko cywilny, ale wszystko poszło gładko. Twój też będzie jak z bajki. Życzę Ci byś w tym dniu była tak szczęśliwa jak myśmy byli :-)
kaasiorek84
Dziękuję kochanie;-) pewnie jeszcze nie raz będziecie mnie uspokajać, ostatnio śniło mi się, że wesele to była kompletna klapa a ja wyglądałam jak czarownica obudziłam się przerażona, ale potem z Maćkiem popłakalismy się ze śmiechu jak mu opowiedziałam szczególy
Anisen
kochamy Cię mocno
zawsze do dyspozycji :-), ile tylko trzeba będzie
jak się tak śni to znaczy że będziesz wyglądać zjawiskowo pięknie i olśnisz wszystkich. Wierze w to mocno :-)
a jakby co to zawsze tutaj się możesz wyżalić ze swoich stresów, pomaga
jak się tak śni to znaczy że będziesz wyglądać zjawiskowo pięknie i olśnisz wszystkich. Wierze w to mocno :-)
a jakby co to zawsze tutaj się możesz wyżalić ze swoich stresów, pomaga
reklama
Ilonaa
Mein Schatz :)
Ilonka zarumieniłam się po czubki włosów ;-)
:-)
:-):-):-)